Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Balanță, Scorpion și Săgetător. „O să-ți dai seama că nu ești Dumnezeu!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce aduce luna octombrie pentru aceste trei zodii? Daniela Simulescu, astrolog DC News, vine cu detalii noi!

Jupiter își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și ne va obliga să ne dăm seama în ce domeniu am exagerat după 26 mai și până acum. Cu siguranță că va trebui să facem ajustări. Pe urmă, cele două eclipse din octombrie deschid noi canale de comunicare între noi și ceilalți. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță de pe 2 octombrie are parte și de o conjuncție Mercur-Lilith. Deci vom îndrăzni să spunem ce nu ne convine fără a ne mai fi frică de faptul că vom fi abandonați. Iar Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec de pe 17 octombrie creează un culoar spre un nou drum, o altă viață, mai multă independență.

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Rac, Leu și Fecioară. „Trebuie să-i împaci pe toți, dar pe tine nu te împacă nimeni!”

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță OCTOMBRIE 2024

Este o lună foarte importantă pentru voi, potrivit astrologului Daniela Simulescu. O să fii chiar protagonistul lunii octombrie. De ce spunem asta? Pe 2 octombrie, începem cu o Eclipsă de Soare în semnul tău. Pe data de 17 octombrie, o să ai o Eclipsă de Lună în Casa a șaptea. Și tot pe 17 octombrie, Venus, guvernatoarea ta, schimbă semnul. 

În octombrie, trebuie să te gândești astfel: eu versus tu. Nu există doar eu sau doar tu. Întotdeauna trebuie să existe o negociere între tine și ceilalți. Astrologul îți sugerează ca la început de lună să profiți de Eclipsa de Soare/Luna Nouă și să te schimbi. Poți începe chiar cu fizicul sau cu înfățișarea. Ori cu garderoba. Dar răsfățul trebuie pus pe primul loc. Având-o și pe Venus în Casa a doua, chiar este cazul să te răsfeți. Eclipsa de pe 17 octombrie care se va petrece în Casa a șaptea a relațiilor o să te facă să îți dai seama că tu te-ai schimbat, dar că cei din jur nu mai sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. Ai putea avea parte de niște revelații.

Dacă ne gândim la faptul că și Marte se află în Casa a zecea și ești foarte ambițios în luna octombrie și dorești foarte multe lucruri, chiar s-ar putea să începi să îți vezi propriul interes. Un lucru care nu este rău deloc. În momentul în care vrei să intri într-o relație, nu te grăbi, iar în relațiile în care te afli, s-ar putea să ai gânduri să le termini, asta pentru că și Pluto își oprește retrogradarea în Casa a patra. Sau poate că mulți dintre voi ați așteptat de mult timp să vă mutați, să vă dezrădăcinați, să plecați de la familie. Vor fi nativi Balanță care își vor dori mai mult spațiu personal, mai multă libertate și mai multă independență. 

Eclipsa de Soare de pe data de 2 octombrie beneficiază de Lilith. Și când Lilith este activată de Nodurile Lunare, are o putere de neimaginat. Lilith este energia care nu vrea să fie supusă.

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Renunțăm la ideea de răzbunare!

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion OCTOMBRIE 2024

Luna nu este una foarte bună pentru tine. Eclipsele de pe data de 2 și 17 octombrie se petrec pe Axa 6-12, așa că pierzi energie, bani, oameni. Sau oamenii dragi au probleme. Ești obosit, nervos, copleșit, epuizat. Marte, guvernatorul tău, este în Casa a noua, într-o poziție neutră. Mai face și un trigon cu Saturn, cu Neptun, deci totul se întâmplă încet, ai senzația că nu mai ajungi la capăt cu anumite situații. Este adevărat că Venus este în semnul tău, așa că seducția este foarte puternică. Reușești să cucerești foarte ușor oamenii din jurul tău. Îi poți convinge să facă unele lucruri pentru tine, fără să fii nevoit să miști un deget. 

Doar că luna octombrie este mai degrabă una bună pentru introspecție, pentru a mai sta cu propria persoană ori pentru a mai face curățenie. Poți să îți schimbi abordarea și la locul de muncă, fiindcă este posibil să ai așteptări prea mari de la colegi și să ai impresia că aceștia te înșală, te dezamăgesc, te trădează. Dar nu sunt obligați să nu o facă. Trebuie să ai în vedere un lucru clar: colegii sunt colegi, iar familia este familie. 

Ai mare grijă și la sănătate. Nu mai lăsa problemele să se cronicizeze și mergi la medic. Ai grijă și de sănătatea mintală, mai ales dacă ai un viciu, o problemă. Stai cât mai departe de relațiile complicate cu anumiți colegi sau de relațiile disfuncționale de care ai tot tras. 

Octombrie începe cu o Eclipsă de Soare! Patru zodii vor primi semne de la Univers

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător OCTOMBRIE 2024

Primul lucru pe care trebuie să îl menționăm este faptul că Jupiter, guvernatorul tău, își va începe retrogradarea. Ce înseamnă asta? Că lucrurile s-ar putea să mai încetinească, să nu te poți mișca așa cum o făceai, de exemplu, acum câteva luni. Totodată, este posibil să îți mai pierzi încrederea în tine. Să îți pui foarte multe întrebări. Dar îndoiala este un lucru foarte bun în vremurile în care trăim. 

Cu Jupiter retrograd în Casa a șaptea, s-ar putea să revii și asupra unor decizii legate de relații. Poate voiai să duci o relație la un anumit nivel, dar acum nu mai ești atât de convins, pentru că se întâmplă unele lucruri și ți se ia un văl de pe ochi. Sau poate la un moment dat ai avut o încredere prea mare în oameni. Sau poate ești într-o relație în care ai oferit o mie de șanse, dar nu s-a schimbat nimic. Vei accepta în octombrie că lucrurile nu se pot îmbunătăți pe acest plan și ești pregătit să iei o decizie astfel încât să îți fie mult mai bine. 

De obicei, retrogradarea lui Jupiter are acest dar să ne arate că nu suntem dumnezei, că nu putem totul în această viață și că trebuie să mai tăiem din excesul de zel. Ar trebui să fii mai atent și la partea financiară, dar și la toate resursele. Pentru că Marte este în Casa a opta toată luna și s-ar putea ca unora să le dai prea mult și ei să nu merite, iar altora prea puțin și ei chiar să aibă nevoie de la tine de mai mult timp. Nu oferi nimic bazându-te pe orgoliul tău. Nu încerca să demonstrezi nimănui nimic. Fii mai selectiv și mai atent cu resursele tale. 

Eclipsa de Lună a fost un preludiu captivant pentru seria de eclipse din octombrie. Se predă ștafeta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?