Horoscop OCTOMBRIE 2024. Jupiter retrograd și două eclipse

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Horoscop lunar. Cele două eclipse din octombrie vor aduce evenimente surprinzătoare pentru patru zodii: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

 

 

2 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ NOUĂ ÎN BALANȚĂ

Eclipsa de pe 2 octombrie beneficiază, pe lângă trio-ul Soare-Lună-Nodul Sud, și de Mercur și Lilith. Toate în semnul Balanței. Bineînțeles, că este vorba de un început, unul diferit, în ceea ce privește relațiile noastre. Energia Balanței se schimbă doar prin ceilalți, copiază cu ușurință ceea ce fac ceilalți pentru a le putea face pe plac. Abia în momentul în care ne vom oferi nouă, vom atrage oamenii potriviți. Arhetipul Balanței ne vorbește despre echilibru, pace, diplomație și fair-play în negociere.

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

9 OCTOMBRIE: JUPITER ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN GEMENI

Pe 26 mai, Jupiter a intrat în semnul Gemenilor. Unde va sta până pe 10 iunie 2025. Să ne reamintim ce ne aduce acest tranzit. Planeta oportunităților și a expansiunii vizitează semnul comunicării și al schimbărilor. Mintea va fi aliatul nostru cel mai de preț, mai ales dacă nu o vom lăsa să ruginească. Vom vorbi, împărtăși și asculta mai mult, într-un mod prietenos și amuzant. Schimbarea va fi instrumentul cel mai folositor! Retrogradarea lui Jupiter va dura până pe 4 februarie. Până atunci, multe dintre inițiativele începute după 26 mai vor fi ajustate. Ne vom da seama unde am avut un exces de zel. Unde am promis mai mult decât am fi putut face. Și unde avem totuși unele limite. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

12 OCTOMBRIE: PLUTO DIRECT ÎN CAPRICORN

Pluto își oprește retrogradarea. De această dată într-un semn pe care îl tranzitează din 2008 și pe care îl va părăsi pe 19 noiembrie 2024. Pluto este legat de putere, transformări radicale și renaștere. Iar arhetipul Capricornului este cel al structurilor, organizării, conducătorilor. Și cum, la final de an, vor fi alegeri în multe părți ale planete noastre, am putea spune că vom asista la o luptă serioasă între vechi și nou. 

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

13 OCTOMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SCORPION

Planeta comunicării intră în semnul intensității, unde va sta până pe 2 noiembrie. Mintea noastră va fi destul de investigativă, vom fi curioși peste măsură, poate prea atrași de senzațional și de tot ce este ascuns. Mercur în Scorpion ne poate face detectivi perfecți, dar ne poate și aliena fără drept de apel. De aceea vă recomand să aveți grijă. Când simțiți că vă obsedează un subiect mai mult decât este cazul, înseamnă că ați pierdut controlul. 

17 OCTOMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN BERBEC ȘI VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Eclipsa va aduce la suprafață sentimentele de furie îmbuteliate, frustrări, conflicte, decizii abrupte și comportamente neașteptate, dar va deschide calea către ceva nou și ne va oferi curajul și doza de competitivitate și agresivitate necesară pentru a începe ceea ce ne dorim. Luna Plină reprezintă apogeul unui proiect. Iar Berbecul este arhetipul începutului. Deci pentru a o lua de la capăt, avem nevoie de o clipă de sinceritate și de acceptare. Și cum Eclipsa va fi în careu de semn cu Marte, guvernatorul Berbecului, s-ar putea să avem tendința de a ne sabota singuri. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Venus va intra în Săgetător, unde va rămâne până pe 11 noiembrie. În astrologie, Venus ține de feminitate, iubire, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului cel al libertății, filosofiei, credinței, aventurii și optimismului. De asta și avem nevoie în această perioadă tensionată la nivel mondial. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel