Horoscop noiembrie. Vești noi pentru CINCI zodii, care pot să cadă în capcanele astrelor

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
freepik.com

Ce le așteaptă pe următoarele zodii în luna noiembrie?

Care sunt previziunile lunii noiembrie? În primul rând, ne vom confrunta cu Mercur retrograd în semnul Săgetătorului, unul dintre cele mai importante evenimente ale lunii.

Ce vor trebui să știe următoarele șase zodii?

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu îl vei avea pe Mercur retrograd în Casa a noua, așa că ai șansa de a-ți schimba credințele, mentalitatea va fi alta luna următoare. Pur și simplu simți că ceea ce credeai până acum nu te mai ajută sau nu mai funcționează. Așa că fii deschis, pentru că poți profita de pe urma acestei situații. Acest tranzit poate să îți aducă și noi călătorii sau călătorii în țările pe care le-ai mai vizitat până acum, dar care ți-au rămas în minte. Poți să reiei unele studii, unele cărți, îți vor face bine. Marte în Casa a patra te poate ajuta să faci unele schimbări prin locuință, să te muți, să renovezi. Relațiile cu părinții pot suferi unele modificări. La final de lună, Marte se mută în Casa a cincea, iar acest tranzit îți va prii de minune, te ajută să te conectezi cu copiii, cu propria intimitate. Ai ocazia să te ocupi de pasiunile care îți fac plăcere.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va retrograda în Casa a cincea. Așa că tot ce ține de domeniul iubirii, al pasiunilor, al creativității, al copiilor, vor fi din nou readuse în discuție. Sau atitudinea ta referitoare la aceste domenii se schimbă. Te poți gândi că meriți multă iubire, sau, din contră, cazi în capcana gândurilor de tipul :"Nu merit o poveste de iubire!". Marte va fi în Casa a douăsprezecea, așa că acest tranzit te pune puțin pe jar. Se pot bate multe energii în mintea ta, însă este o perioadă bună pentru a te lupta cu unele adicții. Nu este o etapă bună ca să îți plângi de milă! Când Marte va intra în semnul tău, îți revii și ai șansa de a începe proiecte noi. Idei vei avea din plin, iar în relații vei avea multe limite sănătoase.

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu îl vei avea pe Mercur retrograd în Casa a treia. Este posibil să ai probleme cu telefoane, laptopuri și orice aparate de acest tip, așa că asigură-te că îți salvezi înainte din documente sau poze, pentru a nu le pierde. Comunicarea, însă, va lua amploare. O să discuți mult, o să ai dezbateri, pot exista și multe răzgândiri, ai ocazia să te plimbi mult și să înveți la fel de multe. În relația cu frații, surorile, vecinii, pot exista numeroase schimbări. O să ai o lună foarte ocupată. Marte va fi o perioadă în Casa a zecea, așa că la muncă apar multe lupte de putere. Dar scapi de manipularea de la serviciu. Nici tu nu apelezi la ea, dar nici alții în ceea ce te privește. Apoi, Marte va trece în Casa a unsprezecea, așa că acest tranzit îți priește. Ieși mai mult cu prietenii, socializezi, te bucuri de viață. 

TREI zodii dau lovitura până la final de toamnă! Au parte de bogăție și prosperitate

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur va fi retrograd în semnul tău, așa că ești vizat de astre în luna noiembrie. În decembrie, ai posibilitatea să arăți lumii întregi o nouă fața a ta, pentru că acest tranzit nu te va lăsa indiferent. Lumina reflectoarelor va fi pusă pe tine și chiar dacă te vei schimba mult în următoarea lună, nu o să fie ceva negativ. Este important să renunți la credințele limitative din trecut. Marte în Casa a opta în prima parte a lui noiembrie îți aduce unele tensiuni și provocări în tot ce tine de moșteniri sau de lucrurile pe care le împarți cu partenerul. Apoi, Marte intră în semnul tău în ultimele săptămâni ale lunii și îți aduce multe beneficii, în special pe partea de călătorii. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur va fi retrograd în Casa a douăsprezecea. O să fii destul de confuz și nu prea știi ce se întâmplă cu tine luna următoare. O să te gândești mult, o să analizezi, nu știi încotro te îndrepți. Este o casă karmică, deci vor fi câteva greutăți. Marte va fi în Casa a șaptea în prima săptămână din lună, așa că apar discuții cu partenerul. Marte se mută apoi în Casa a opta, o casă a secretelor. Poți face unele lucruri în secret sau afli că alții au secrete față de tine. 

Citește și: Venus în Săgetător ne revigorează. Aveam nevoie de o planetă într-un semn de foc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel