Horoscop Mercur retrograd. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Pe 5 august, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Fecioarei. Iată cum le va influența pe primele șase zodii!

Pe 5 august, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Fecioarei și va rămâne astfel până pe 15 august, când se va întoarce în Leu. 

Arhetipul Fecioarei aduce ajustări și îmbunătățiri, dar ne poate face și critici și exigenți, accentuând anxietatea. Vom fi înclinați să privim lucrurile cu un pragmatism crescut, să evaluăm eforturile și rezultatele în termeni clari și tangibili. Obiectivul principal va fi acela de a maximiza beneficiile cu o investiție minimă. 

Atenție! Deși Mercur va intra oficial în retrograd pe 5 august, efectele acestui fenomen se vor resimți încă de săptămâna aceasta. Trecutul va reveni în prim-plan! Oameni din trecut vor reapărea în viața noastră. Multe proiecte vor stagna. Vom întâmpina o serie de amânări și anulări. Tocmai când trebuie să plecăm în concediu, ceva neprevăzut ne va da planurile peste cap. Comunicarea va fi afectată. Telefoanele și laptopurile vor avea probleme de funcționare. Transportul va suferi dereglări. Dacă intenționați să faceți comenzi online, va trebui să verificați statusul acestora de mai multe ori. Cei care au Mercur retrograd în harta natală, în special în semne de pământ și apă, vor beneficia de această perioadă.

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur va fi retrograd în Casa a 6-a. Este important să fii foarte atent la investigațiile medicale. Astrologul îți recomandă să verifici de două ori orice diagnostic primit. De asemenea, evită să te autodiagnostichezi. Discuțiile cu colegii vor suferi schimbări frecvente. Acestea pot fi caracterizate de blocaje, întârzieri, neînțelegeri, suspiciuni, critici și bârfe. Ai grijă la bârfele din jur, deoarece acestea nu sunt bazate pe fapte reale. Mercur retrograd va avea efecte puternice dacă nu îți vei simplifica rutina sau modul de lucru.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur retrograd va fi în Casa a 5-a. Acest tranzit vine cu provocări legate de copii și creativitate. Părinții vor întâmpina dificultăți în înscrierea copiilor la școli/grădinițe/alte forme de educație, ceea ce va genera stres și agitație din cauza birocrației. Relațiile cu copiii vor deveni mai complicate, aceștia au nevoie de multă atenție și răbdare. Fie ca ești student sau profesor, perioada poate fi marcată de confuzii și examene dificile. Este posibil să fii tentat să reiei o relație cu un fost partener sau să începi una nouă, dar deciziile în acest sens trebuie luate cu prudență. Fii mai atent la riscurile de pe plan financiar, mai ales când va fi vorba de bugetul familiei.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va fi retrograd în Casa a 4-a. Până pe 15 august, urmează o perioadă de instabilitate și dezorganizare. Casa a 4-a, asociată cu familia și căminul, va fi scena unor fluctuații emoționale și provocări. Comunicarea cu părinții sau rudele va avea de suferit. Poți simți că ești în permanență agitat. Discuțiile tensionate și neînțelegerile se vor înmulți. Reapar unele subiecte pe care le-ați tot evitat. Mercur retrograd va aduce și numeroase bătăi de cap legate de gospodărie. 

Horoscopul toamnei 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Rac/Ascendent în Rac

Mercur retrograd în Casa a 3-a va aduce probleme în comunicare, călătorii și conexiunea cu oamenii cei mai apropiați. Vei întâmpina neclarități, amânări și tensiuni. Este posibil să ai de gestionat multe sarcini simultan, de la examene la depunerea de acte sau probleme financiare.  Oboseala mentală se va resimți permanent, te vei simți copleșit de responsabilități.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur retrograd în Casa a 2-a va aduce provocări în gestionarea resurselor. Cu alte cuvinte, până pe 15 august, s-ar putea să iei decizii greșite pe plan financiar sau te vei trezi cu unele datorii de care nu te-ai ocupat când trebuia. La ordinea zilei, vor fi obstacole, amânări sau neînțelegeri. Este recomandat să acționezi cu prudență. Mai ales atunci când vei avea negocieri sau când vrei să dai/iei bani cu împrumut. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur își începe retrogradarea exact în semnul tău. Și culmea, dacă pe alții îi va dezavantaja clar, pentru tine va avea și daruri! Mercur retrograd vine cu energie, inspirație și oportunități. În mod conștient, vei alege să te ocupi de introspecție, reevaluare și clarificare. Careul cu Jupiter te provoacă să fii mai expansiv. Urmează o perioadă potrivită pentru a începe proiecte noi, a învăța din greșeli și a face ajustări. Și cu siguranță, multe dintre problemele vechi își vor găsi rezolvarea acum. 

Horoscopul toamnei 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?