Horoscop Maria Sârbu. Zodia care poate cădea pradă tentațiilor

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Captură ecran YouTube @MariaSarbu
Captură ecran YouTube @MariaSarbu

Horoscop 16-20 octombrie. Astrologul Maria Sârbu ne aduce previziunile pentru o zodie de apă!

Ce le spune astrologul nativilor Scorpion?

Pe 16 este o zi cu ecou pe termen lung. Atenție, așadar, ce faceți pe parcursul acestei zile la serviciu, că e vorba de responsabilități sau că este vorba de un proiect pe care trebuie să vă grăbiți să-l terminați sau că este vorba de un proiect pe care trebuie să-l înțelegeți pentru că nu ați înțeles cum vine treaba și ce aveți anume de realizat. Oricum ar fi, este o zi cu ecou pe munca voastră și pe viitorul muncii voastre. Deci, nu faceți lucrurile așa la suprafață, ci fiți cât se poate de responsabili, de eficienți și de performanți.

Apoi, pe 17, urmează Lună Plină și intrarea lui Venus în Săgetător. În primul rând, Luna Plină zice așa: „Aveți de rezolvat, și voi, ca și alții, foarte multe lucruri la muncă.” Dacă s-ar putea să vă mutați la serviciu și să stați, să dormiți acolo, ar fi genial. Sau dacă ați putea să vă luați de lucru acasă. Deci, este un proiect care vă mănâncă foarte mult timp și din timpul liber. Iar pentru asta, trebuie să vă gândiți și la sfaturile pe care nu ați vrut să le ascultați dinspre colegii și mai ales dinspre subalternii voștri, și în felul acesta ați ajuns la stadiul de a lucra încă după ce toți ceilalți au plecat de la servici. Deci, mare atenție altădată să ascultați și pe unii, și pe alții, și să luați în seamă spre avantajul, spre binele vostru și al timpului vostru liber, mai ales.

Apoi, Luna Plină mai zice și că trebuie să munciți mai puțin și să aveți grijă de voi mai mult. Soarele va intra în zodia Scorpionului și aveți nevoie să vă ocupați de voi din ce în ce mai tare. Deci, dacă se poate să începeți de pe 17. Venus în Săgetător vă va aduce, în următoarele trei săptămâni, o lună destul de bună. Deci, mai mulți bani, mai multe proiecte, mai multe avantaje, mai multe satisfacții în plan financiar.

18 octombrie este o zi cu blocaje de comunicare. Sunteți unii dintre cei care blochează comunicarea. Dacă nu aveți chef de vorbă, de ce nu aveți? Vă simțiți ca și când orice nu este cum trebuie. Ăsta este genul ăla de zi specifică vouă, în care totul e negru sau nimic. Nu e alb. Este așa o un pic de haos în mintea voastră. Deci, încercați să vă concentrați pe lumina voastră, pe pozitivitatea voastră și pe ce aveți voi mai bun, pentru că, până una alta, sunt și astfel de momente în viața unui om, dar trec.

19 și 20 octombrie sunt două zile foarte interesante. Multe tentații la nivel relațional, și unele sunt cu codițe și cornițe. Acum, pentru cei singuri, nu-i nicio problemă, pentru că vor fi tentați și în dreapta și în stânga de diverse, dar ideal ar fi să nu vă prindeți în horă, pentru că sunt, într-adevăr, niște energii care nu sunt tocmai ok și care, odată lăsându-vă prinși acolo, s-ar putea să vă desprindeți destul de mototoli și destul de târziu. Deci, vedeți dacă e vorba de o stare de moment sau de o pasiune înflăcărată, dar țineți cât se poate de tare mintea limpede și nu vă lăsați păcăliți de energii care nu vă fac bine mai deloc.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel