Horoscop Luna Plină. Zodia care va depăși limitele și va triumfa

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 21 iulie, astrele ne-au pregătit o surpriză! Avem cea de-a doua Lună Plină în semnul Capricornului. Bella Luna, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru o zodie de foc!

Luna Plină se petrece în casa a zecea. Acest moment va fi dedicat ambițiilor tale profesionale, efortului pe care l-ai depus pentru a trăi o viață materială împlinită și ceea ce dorești să creezi în exterior. A doua Lună Plină în Capricorn va fi momentul în care vei vedea rezultatele tuturor eforturilor tale. Ai trecut prin multe în ceea ce privește cariera ta, lumea exterioară, ambițiile tale în această lume. Ai făcut multe realizări, poate că ai luptat mult, poate că ai trecut prin multe momente dificile în încercarea căutării adevăratul scop și ceea ce trebuie să faci în această lume. A fost ca o poveste nesfârșită de provocări și transformări în ceea ce privește ceea ce faci în lumea exterioară.

Aceasta este o șansă pentru tine de să-ți onorezi cele mai profunde emoții, de a te asigura că ceea ce faci în lumea exterioară onorează viața ta interioară, găsind acel echilibru. Aceasta este o șansă în care îți vei da seama că ești mult mai puternic decât credeai și că poți realiza mult mai multe decât îți imaginai. Când simți această pasiune, această ambiție pentru îndeplinirea viselor, ai putea vedea ceva mare desfășurându-se acum în ceea ce privește cariera ta, ceva ce a fost în lucru de foarte mult timp.

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Te poți gândi înapoi la ultima Lună Plină pe care am avut-o, poate ai văzut o mică previzualizare a ceea ce ar putea fi, dar vei începe să realizezi că munca grea dă roade și ai putea obține o mare oportunitate în acest moment. O ușă mare se poate deschide pentru tine și îți poți găsi puterea în acest moment.

Vei realiza că tocmai din cauza tuturor obstacolelor pe care credeai că le ai în față ai ajuns unde ești acum. Aceasta este o realizare enormă, ambițiile tale profesionale pot cu adevărat să se înalțe în acest moment. Poți transforma cine ești la un nivel exterior și imaginea ta în lumea publică, dar și modul în care alții te văd la locul de muncă și în cariera ta și ceea ce oferi lumii. Oamenii vor începe să te vadă ca fiind mult mai puternic decât credeai că ești. Trebuie să vezi asta mai întâi în tine. Pășește în acea putere, aceasta este o energie imensă, poți realiza multe acum.

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel