Horoscop Luna Plină. Zodia care rupe lanțurile auto-sabotajului

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 21 iulie, astrele ne-au pregătit o surpriză! Avem cea de-a doua Lună Plină în semnul Capricornului. Anastasia, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru una dintre zodiile care vor resimți din plin acest eveniment!

Încă din 2008, Pluto a traversat casa a douăsprezecea. Casa a douăsprezecea are legături cu instituțiile izolate, cum ar fi azilele, bisericile, spitalele și instituțiile legate de sănătatea mentală. Cu Pluto în casa a douăsprezecea, cel mai probabil că somnul ți-a fost afectat. Ai avut și vise, dar și coșmaruri. De ce? Pluto și-a dorit să îți destrame subconștientul pentru a-l purifica. Din 2008 încoace, a fost nevoie să te reinventezi.

Acestea fiind spuse, ce aduce Luna Plină pentru nativii Vărsător și pentru cei cu ascendent în Vărsător?

Luna Plină se petrece în casa a douăsprezecea, cea a lucrurilor ascunse. Acest eveniment aduce în prim plan punctele oarbe, spiritualitatea și sănătatea mentală. Este a doua Lună Plină în Capricorn, prima fiind pe 22 iunie, și continuă temele începute atunci. Guvernatorul acestui eveniment este Saturn, aflat în casa a doua, ceea ce poate indica provocări financiare sau îndoieli de sine.

Saturn în casa a doua este o temă predominantă din martie 2023, când s-ar putea să fi căutat validare de la locul de muncă sau stabilitate financiară. Poate te-ai simțit restricționat și limitat, dar încetul cu încetul realizezi că te poți baza pe tine însuți și că poți avea încredere în tine.

Horoscop Luna Plină. Zodia care renaște din propria cenușă

Luna Plină în casa a douăsprezecea aduce în atenție tendințele de a te auto-sabota. Poate e momentul să renunți la convingerile nesănătoase că nu meriți ceva, că nu ești validat sau că nu ai succes dacă nu ai un loc de muncă bine plătit. Renunțarea la astfel de credințe negative ar putea fi necesară în această perioadă. Este important să îți creezi limite mai sănătoase în ceea ce privește sănătatea mentală.

De exemplu, dacă ai obiceiul să te uiți pe rețelele de socializare până târziu în noapte și simți că acest lucru îți afectează sănătatea mentală, poate este timpul să renunți.

Schimbările legate de pasiunile și hobby-urile tale spirituale pot apărea și ele acum, mai ales dacă practici yoga sau mergi la terapie. Luna Plină poate semnala un fel de culminare sau schimbare în aceste activități.

Totodată, dacă ai fost în terapie timp de doi ani, poate simți că nu mai ai nevoie să mergi de două ori pe săptămână și poți reduce la o dată pe lună sau o dată la două săptămâni. Este un moment de transformare a dialogului interior negativ, a îndoielii de sine și a fricilor legate de bani.

Lecțiile necruțătoare ale lui Saturn pentru Rac, Fecioară, Săgetător și Pești

Pe multe planuri, realizezi că singura persoană care te împiedică să avansezi ești tu însuți. Nu ai nevoie de aprobarea șefului sau de un job bine plătit pentru a avea o părere bună despre tine. Asta nu înseamnă că nu ar trebui să ai ambiții, dar înseamnă că valoarea ta nu este determinată de succesul imediat al ambițiilor tale.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel