Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
Freepik.com

Pe 21 iulie, astrele ne surprind cu încă o Lună Plină în semnul Capricornului. Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

În mod normal, în fiecare an avem câte o Lună Plină în Capricorn. Doar că, de data aceasta, astrele ne vor surprinde în 2024! Pe 21 iulie vom avea a doua Lună Plină în Capricorn. Foarte aproape de Pluto și în careu de semn cu Chiron. Prima a fost pe 22 iunie.

Putem spune că acest eveniment este precum un ultimatum, un moment de încheiere, un apogeu, o linie de sosire. Finalizarea unui proces important. Arhetipul Capricornului ne vorbește despre seriozitate, claritate, maturizare, disciplină, duritate, acceptare și limite.

Mulți dintre noi se vor regăsi la capătul unei etape și vor trebui să renunțe la ce nu mai funcționează. Nu va fi ușor, dar nici imposibil!

Cel mai mult vor resimți efectele acestei Luni Pline cei cu marcaj cardinal în astrograma natală: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în casa a zecea. Acest eveniment indică un fel de schimbare în zona ta profesională. Poate chiar schimbi locul de muncă, poate ești în căutarea unui loc de muncă sau poate simți că ai atins un vârf din punct de vedere profesional. Acum ești pregătit pentru a face schimbări!

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină se petrece în casa a noua. Poate fi foarte spirituală. Și prima Lună Plină în Capricorn a fost tot în casa a noua. Gândește-te cum aceste teme au fost deja evidențiate și cum poți continua să lucrezi la ele. Casa a noua reprezintă credințele, filozofiile și viziunea ta despre lume.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Plină se petrece în casa a opta. Temele pentru tine sunt plătirea unei datorii, renunțarea la o relație sau la un viciu și ruperea de un capitol care te-a ținut pe loc.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină se petrece în casa a șaptea. Totul este despre relații. Luna Plină din casa a șaptea vorbește despre limitele relațiilor. Acestea pot fi relații romantice sau profesionale.

PATRU zodii oropsite până la finalul anului. Astrele nu sunt de partea voastră!

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină se petrece în casa a șasea. Sugerează o schimbare în domeniul muncii, în viața de zi cu zi sau în ceea ce privește sănătatea. Casa a șasea vorbește despre muncă, așadar poți încheia un capitol legat de acest aspect.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Plină se petrece în casa a cincea. Va aduce cu siguranță subiecte legate de responsabilitatea pe care o ai în relații. Partenerul tău poate avea dificultăți sau poate trece printr-o perioadă dificilă.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină se petrece în casa a patra. Dacă te gândești la prima Lună Plină în Capricorn de pe 22 iunie, au existat schimbări în ceea ce privește familia și mediul tău de locuit? Și această Lună Plină sugerează ajustări în ceea ce privește familia și casa ta.

Ritualuri pentru a doua Lună Plină în Capricorn de pe 21 iulie. Este o energie unică!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină se petrece în casa a treia. Poate că lucrezi la un proiect creativ, îți dorești un copil sau dedici mult timp pasiunilor tale. Luna Plină din casa a treia te invită să te gândești la limitele tale cu frații, vecinii sau rudele mai îndepărtate.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină se petrece în casa a doua. Poate apărea o schimbare financiară care implică casa sau familia. Cu Luna Plină în casa a doua ai putea plăti o datorie sau o ipotecă. De asemenea, poți vinde ceva, cum ar fi o casă.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină se petrece în prima casă. Îți atrage atenția asupra corpului tău. Chiar poate sugera că ai nevoie să mănânci mai bine, că trebuie să faci mai multe exerciții fizice sau că trebuie să te angajezi într-un proiect personal.

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Capricorn de pe 21 iulie: „Devenim foarte serioși în legătură cu planurile noastre!”

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină se petrece în casa a douăsprezecea. Ai putea să te confrunți cu unele provocări financiare sau cu îndoiala de sine. Ar putea fi un moment când vei căuta validare de la locul de muncă. Îți vei da seama că nu te poți baza pe propria persoană.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Plină se petrece în casa a unsprezecea. Atrage atenția asupra prieteniilor tale. Ar putea ca dinamica dintre tine și prietenii tăi să se schimbe. Chiar tu poți simți că nu mai ai nimic în comun cu unii dintre ei.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel