Horoscop Lună Nouă. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 3 septembrie, avem o Lună Nouă în semnul Fecioarei. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Luna Nouă de pe 3 septembrie este momentul perfect pentru a pune bazele unor noi proiecte, pentru a curăța și a ne organiza spațiul și gândurile.

Astrologul Daniela Simulescu sugerează că acea dată este perfectă pentru curățenia de toamnă.

O Lună Nouă reprezintă momentul în care Soarele și Luna se alătură și marchează începutul unui nou ciclu lunar. Acest moment este ideal pentru a începe proiecte noi, a stabili intenții și a desfășura ritualuri.

Arhetipul Fecioarei este legat de muncă asiduă și dedicare. Potrivit Danielei Simulescu, Fecioara este asemănată cu o furnică: harnică, modestă, atentă la detalii și concentrată asupra propriei vieți.

Luna Nouă în Fecioară vine cu o încărcătură particulară. Acest semn este asociat cu disciplina, curățenia, munca asiduă, organizarea și perfecționarea. Acest eveniment astrologic ne încurajează să ne canalizăm energia către activități productive, chiar și atunci când ne confruntăm cu oboseala sau epuizarea.

Cei care vor profita de energia Lunii Noi sunt Taurii, Fecioarele și Capricornii.

Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece la tine în Casa a șasea. Așa că este nevoie de puțină curățenie în ceea ce privește relațiile cu colegii, în primul rând. Dar îți trebuie și un pic de ordine în ceea ce privește stilul tău de viață. Cumva, ar trebui să cauți un stil minimalist, să faci totul cât mai simplu. Nu este momentul să te complici, pentru că Luna va fi în careu cu Jupiter și cu Marte. Așa că o să ai multe tendințe de a exagera. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă va avea loc în Casa a cincea, așa că în relațiile tale cu copii, este nevoie de multă simplitate. Nu trebuie să te complici nici în ceea ce privește evenimentele legate de aceștia. Poate că trebuie să îi înscrii la scoli, la grădinițe, să faci tot felul de dosare. Ocupă-te din timp de ele. O Lună Nouă în Casa a cincea vorbește și despre tot ceea ce înseamnă simț practic în chestiunile amoroase. Trebuie să se îmbine totul, fiindcă dragostea trece prin stomac. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Luna Nouă se va petrece în Casa a patra. Este momentul potrivit pentru curățenie. Când vorbim despre această casă, ne gândim prima data la locuință, la mediul în care noi ne petrecem cel mai mult timp, dar ne gândim și la relația cu familia. Tu ai nevoie de curățenie, de modestie, de simplitate și de foarte multă liniște. Este o perioadă potrivită să îți schimbi locuința, să renovezi, ori să cumperi ceva nou, care să îți îmbunătățească locuința.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă are loc în Casa a treia, așa că este posibil ca relațiile tale cu oamenii cei mai apropiați să aibă nevoie de un alt suflu. Poate că atitudinea față de ei se va schimba. Dacă până acum trăgeai de tine să fie totul bine, de acum înainte trebuie să te gândești și la binele tău, nu doar la binele lor. Mai mult, o Lună Nouă în această casă vorbește de niște limite, la propriu sau la figurat. Îți poți depăși limitele mergând în locuri pe care nu le-ai mai văzut până acum, însă cu oamenii apropiați, comunicarea trebuie să fie diferită. Dar nu vorbim de promisiuni, ci de fapte.

30 de afirmații de succes pentru Luna Nouă în Fecioară. Profită la maximum de energia acestui eveniment!

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă se petrece în Casa a doua. Am putea spune că este un moment extraordinar pentru a primi noi venituri, noi resurse. Dar o Lună Nouă în Fecioară discută și despre un mod mai cumpătat de a cheltui. Dacă ai acum niște bani în plus, asigură-te că nu îi dai pe prostii. Nu îi arunca pe lucruri superficiale, ci mai degrabă gândește-te la stabilitatea pe termen lung. Pune banii deoparte, fiindcă nu se știe niciodată când ai nevoie de ei.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă este în semnul tău! Tu chiar ar trebui să te înnoiești. Să îți cumperi ceva, să te răsfeți, să mergi undeva unde nu ai mai fost. Atitudinea față de lume trebuie să fie diferită. Dar înainte să te gândești la atitudinea față de alții, trebuie să te gândești și la tine. Pentru că Luna primește niște aspecte destul de stresante și te obligă să te întorci asupra propriei ființe. Arhetipul Fecioarei este unul foarte critic, pretențios, perfecționist. Zilele acestea trebuie să stai de vorba cu tine și să îți dai seama unde te blamezi mai mult decât este cazul. În mintea ta se află un judecător mai drastic decât este cazul. Iar tu trebuie să îl îmblânzești puțin.

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă se petrece la tine în Casa a douăsprezecea. Poate să fie un moment foarte bun pentru ritualuri, pentru rugăciune, pentru mediație, pentru retragere. Zilele următoare, dacă simți nevoia să mai petreci timp și singur, este perfect. Pentru că Venus este în semnul tău, simți nevoia să ieși în lume. Dar nu uita că odihna este chiar importantă în perioada aceasta. 

Ritualuri de purificare și înnoire sub Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie. E momentul pentru ordine și claritate!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă va fi prezentă în Casa a unsprezecea. Așa că avem de-a face cu toți oamenii care te înconjoară. Trebuie să fii atent la următoarea zicală: spune-mi cu cine umbli, ca să îți spun cine ești. De altfel, trebuie să devii mult mai selectiv cu anturajul. Să devii mult mai pragmatic. Nu trebuie să lași pe oricine să intre în viața ta. Poate că ai de câștigat de la unele persoane, dar trebuie să gândești totul și pe termen lung. Ai mare grijă, pentru că imaginea ta poate să aibă de suferit. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Teoretic, o Lună Nouă în Casa a zecea îi va ajuta pe cei care vor să schimbe ceva din punct de vedere profesional. Sau pentru cei care așteptau un moment propice pentru asta. Poți inclusiv să depui un CV pe undeva. Sau poate ai nevoie să faci parte dintr-o comunitate, să ai un rol acolo. Astrologul te invită să te gândești la următorul lucru: când iei în calcul viitorul tău profesional, nu trebuie să îl privești nici dintr-un complex de inferioritate, dar nici dintr-unul de superioritate.Trebuie să găsești un echilibru.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie: "Avem ocazia să începem un nou capitol al vieții!”

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă se petrece în Casa a noua și reprezintă un moment bun să îți depășești unele limite. Poate fi vorba inclusiv de limite teritoriale, să călătorești undeva unde nu ai mers până acum, să planifici o călătorie. O Lună Nouă în această casă discută și despre dorința de a studia. Sau de a duce o pasiune la un alt nivel. Poți citi, te poți uita la documentare. Important este să stai departe de critica asupra altora.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Această Lună Nouă din Casa a opta nu va avea neapărat un corespondent practic în viața ta. Dar, dacă vrei să folosești acest eveniment, poți să te gândești la cele mai negre momente din viața ta, să îți amintești cum ai reacționat la ele și cum ai reînviat. În cele mai multe cazuri, a fost vorba despre o putere interioară și despre o acceptare a faptului că viața nu este doar roz, ci are atât suișuri, cât și coborâșuri. Este nevoie și să mai tai din cheltuielile bugetului familiei. Trebuie să devii un pic mai zgârcit, nu doar cu banii, ci cu toate resursele tale. Ți-ar prii mult asta. 

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă se petrece în Casa a șaptea, cea a relațiilor. Partenerul tău se poate schimba, iar tu trebuie să te adaptezi. Dacă ești singur, poți întâlni persoane diferite sau îți vei dori sa cunoști pe cineva. Astrologul te îndeamnă să realizezi că schimbarea începe cu tine. Daca acești oameni se schimbă și ție nu îți place, nu îi face pe ei să revină la cum erau, ci încearcă și tu să îți dai seama cum te poți îmbunătăți. 

Ne pregătim de Luna Nouă în Fecioară, pe 3 septembrie. Recomandări pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel