Horoscop Lună Nouă. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Pe 4 august, urmează o Lună Nouă în Leu. Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent, oferite de astrologul Daniela Simulescu.

În curând, avem o Lună Nouă în semnul Leului, pe data de 4 august.

Din punct de vedere astrologic, este un eveniment foarte fericit, pentru că Soarele și Luna își dau mâna și fac un sextil cu Jupiter. Știm că Jupiter este Marele Benefic, cel care ne ajută să vedem partea plină a paharului, dar și când discutăm despre arhetipul Leului, nu putem să nu amintim de bucuria imensă, precum cea a unui copil. 

Ziua de 4 august poate fi potrivită pentru a începe ceva, pentru a schimba ceva sau pentru a fi mai atent la propria persoană. Mai ales că arhetipul Leului discută și despre iubirea de sine, despre o perspectivă pozitivă asupra vieții. 

Acest eveniment va fi deosebit de benefic pentru cei născuți în semnele de foc: Berbec, Leu și Săgetător. Cei care vor resimți cel mai puternic nevoia de schimbare și reîmprospătare vor fi, pe lângă Leu, nativii din Taur, Scorpion și Vărsător.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a cincea, așa că am putea spune că este un moment nemaipomenit în care să te bucuri de viață, indiferent de ce etapă te afli acum. Indiferent de vârstă, statut sau experiență, trebuie să vezi jumătatea plină a paharului și să îi ajuți și pe alții să facă la fel. Această Lună Nouă vine cu generozitate pentru ceilalți, trebuie să te gândești la binele celor apropiați. Orice gest de a oferi și de a motiva te va face să te simți foarte bine.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă o să aibă loc în Casa a patra și poate fi un moment nemaipomenit pentru a schimba ceva prin locuință. Cum Mercur va fi în curând retrograd aici, nu ar strica să te uiți prin casă și să te uiți ce ai dori să schimbi pe acolo, ca să beneficiezi de un plus de confort. O Lună Nouă în această casă discută și despre o reconectare cu rădăcinile tale. 

Luna Nouă magică de pe 4 august. Daniela Simulescu: "Trebuie să vedem unde avem liber arbitru și unde nu!”

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Această Lună Nouă reprezintă un moment bun pentru tine, mai ales că face și un aspect pozitiv cu Jupiter din semnul tău. Așa că primești o picătură în plus de speranță. Această Lună Nouă discută despre încredere în viitorul apropiat, despre relaxare și de o conectare cu oamenii dragi, pentru că ai acest aspect în Casa a treia.

Rac/Ascendent în Rac

Această Lună Nouă se petrece în Casa a doua. Casa aceasta aduce mereu în discuție partea financiară. Pentru că și Jupiter și Marte sunt în Casa a douăsprezecea, probabil că sunt și niște pierderi. Doar că întreaga configurație a momentului s-ar putea să te ajute să nu capeți pierderi prea mari. Poate chiar mai poți să salvezi câțiva bani pe care ar fi bine să îi pui deoparte. Dar o mică parte poate fi folosită și pentru tine, care să îți aducă bucurie.

Leu/Ascendent în Leu

Tu ești răsfățatul momentului! Luna Nouă se petrece în semnul tău, așa că poate fi acea zi în care te îmbeți de bucurie. Pe 4 august, meriți să te distrezi, să te relaxezi cât mai mult. Profită din plin de viața pe care o ai. Cumpără-ți ceva nou, ieși la un restaurant, uită-te la un serial, orice te face să te simți bine. Este vorba și de atitudine, dar și de înfățișare. 

Ce aduce Sezonul Leului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 august

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ție iți priesc somnul și odihna cu ocazia acestei Luni Noi, vor fi remediile perfecte! Acest eveniment se vă petrece în Casa a douăsprezecea, așa că ai nevoie și de un pic de retragere, așa că trebuie să iți dai permisiunea să te relaxezi și să te bucuri de viață. Dar trebuie să te bucuri în tăcere, în liniște. Nu te da în stambă, stai liniștit și absoarbe ceea ce se întâmplă. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă se petrece în Casa a unsprezecea și te ajută de minune. Pentru că te face popular, vizibil, te bucură foarte mult, te distrezi, te reconectezi cu anumite persoane.  Nu refuza nicio invitație, nicăieri! Trebuie să fii sufletul petrecerii oriunde vei merge. O să fii plin de viață!

Mesajele îngerilor pentru toate zodiile în luna august. Îndrumări divine pentru o lună binecuvântată

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă la tine se petrece în Casa a zecea. Când îți este lumea mai dragă și te gândești să pleci, poate, în vacanță, se întâmplă ceva la locul de muncă. Dar o Lună Nouă discută despre lucruri bune și noi. Astrologul îți recomandă să nu spui nu la nicio oportunitate care ți se ivește. Chiar dacă se poate materializa mai repede sau mai târziu. Asigură-te că la serviciu îți arăți plusul de valoare. Oamenii trebuie să înțeleagă pe ce se pot baza când vine vorba de tine.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă va fi la tine în Casa a noua. Ce se întâmplă? Să spunem că trebuie să îți organizezi concediul. Chiar dacă o să îți pună Mercur retrograd bețe în roate la serviciu, tu tot te bucuri de viață. Casa a noua include călătorii, aventuri, explorare, educație. Trebuie să te gândești și la credința pe care o ai în tine însuti. La credința interioară, nu neapărat la cea religioasă. Trebuie să găsești niște remedii pentru tine, care să funcționeze. 

Previziunile astrale ale lunii august pentru fiecare zodie și ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Tu vei avea o Lună Nouă în Casa a opta. Dacă vrei să folosești acest eveniment în favoarea ta, este o lună bună pentru ritualuri, pentru intenții, pentru manifestare. Gândește-te și la puterea interioară pe care o ai. Pluto se va întoarce în semnul tău în scurt timp și îți va aduce aminte prin câte crize ai trecut din 2008 încoace. Așa că acest eveniment poate fi privit precum o încununare și o laudă de sine. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă se va petrece în Casa a șaptea. Pentru cei singuri, acest eveniment poate să vină cu anumite oportunități, iar pentru cei care sunt deja într-o relație, poate să vină cu o schimbare în dinamica de cuplu. Dacă ai intrat într-o rutină sau într-o blazare, acest eveniment te poate ajuta să aduci un pic de noutate în relație. Discută cu partenerul despre tot ceea ce consideri că îți lipsește. O să vă facă bine.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă se petrece în Casa a șasea. Vor apărea schimbări pe plan profesional, în organizare, în ierarhie, în echipă, care îți vor face inima să vibreze. Acestea te vor ajuta să te pui în valoare. Ești apreciat, lăudat și asta te bucură, mai ales dacă așteptai de mult timp. Ce mai face această Lună Nouă? Te ajută să te răsfeți prin mici aspecte ale vieții. Este o perioadă bună și pentru cei care au de gând să cumperi ori să adopte un animal de companie. 

Horoscop Jupiter-Saturn. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?