Horoscop Lună Nouă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Extra porție de romantism pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop zilnic. Iată ce aduce Luna Nouă pentru primele șase semne din zodiac.

Astăzi, avem o Lună Noua în semnul Fecioarei! Este un moment potrivit să devenim o furnică. Să muncim, să facem curățenie, să facem mai mult spațiu, să creăm ordine și disciplină, dar și puritate. Astăzi, putem alege să trăim mai simplu și să îmbrățișăm minimalismul. Să nu mai dăm banii pe tot felul de nimicuri pe care ajungem să nu le folosim niciodată. Asta ne învață arhetipul Fecioarei!

30 de afirmații de succes pentru Luna Nouă în Fecioară. Profită la maximum de energia acestui eveniment!

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a șasea, iar asta înseamnă că se schimbă anumite lucruri la locul de muncă, apare un pic de prospețime. De asemenea, acest eveniment îți atrage atenția asupra sănătății. Poate este cazul să mănânci diferit, să dormi altfel, să ai grijă de obiceiurile pe care le ai.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Fecioară de pe 3 septembrie: "Avem ocazia să începem un nou capitol al vieții!”

Taur/Ascendent în Taur

Luna Noua are loc în Casa a cincea. Azi, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața ta, oferă mai multă atenție planului romantic, relației cu copiii sau pasiunilor tale. Chiar și pentru 30 de minute, alege să te bucuri de viață.

Luna Nouă în Fecioară îți poate spune secretul pentru o viață mai împlinită și mai organizată

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă este în Casa a patra, așa că merită să te ocupi de casa ta! Mergi prin magazinele de bricolaj, de mobilier, găsește ceva care să iți înfrumusețeze spațiul. Poți să îți cauți perne, alte perdele, ce ai tu nevoie pentru locuință.

Rac/Ascendent în Rac

Luna este guvernatorul tău, așa că te interesează acest eveniment de azi. Luna Nouă se petrece în Casa a treia și te ajută să conectezi partea rațională cu partea emoțională. Azi, simți ce li se întâmplă celorlalți și știi să și comunici, ca să te înțelegi cu ei. În același timp, fă tot posibilul să nu te sacrifici prea mult. 

Astrologii internaționali despre Pluto în Capricorn: „Trecem de la sentimentul de neputință la cel de putere!”

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă este în Casa a doua. În această zi, poți să te răsfeți! Să îți cumperi ceva care să îți placă. Poate fi orice, un mic detaliu care să îți încânte simțurile. Chiar și o prăjitură de la cofetăria preferată.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă este în semnul tău. Vine cu o prezență în propriul corp, cu o conștientizare mai serioasă a ceea ce ești cu adevărat. Azi, poți să te înnoiești, să ai grijă de tine. Sau măcar să îți faci o programare la salonul preferat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel