Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Horoscop lunar. În tradiția populară din România, luna iulie este denumită „Cuptor” sau „luna lui Cuptor”

A doua lună de vară vine cu vești bune pentru fiecare dintre noi! Aspectele sale vor fi potrivite pentru vacanță, pentru noi oportunități pe plan profesional sau pentru a căpăta un nivel crescut de popularitate. 

Mercur va tranzita Leul și Fecioara, două tranzite speciale mai ales atunci când avem de organizat concediul sau activități distractive. Venus în Leu ne va face romantici și declarativi. Marte i se va alătura lui Jupiter în semnul Gemenilor, deci nu ne vom plictisi deloc!

Berbec/Ascendent în Berbec

În primele trei săptămâni ale lunii, te vei preocupa serios de zona financiară. Apar cheltuieli noi și dese. Bugetul va fi destabilizat, iar tu vei avea chef de călătorii și distracție. Va trebui să renunți la unele pretenții. Stai departe de oamenii care te caută doar când au un interes. 

Taur/Ascendent în Taur

Dacă vrei, poți! Rareori ai parte de curajul din luna iulie. Vei avea deseori inițiativă. Este posibil ca, pe parcurs, sa fii și mai furios. Deci vei avea parte și de certuri pe nepusă masă, mai ales în sânul familiei. La finalul lunii iulie, așteaptă-te la unele greșeli în ceea ce privește bugetul. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Totul pleacă de la atitudine! Dacă o vei avea pe cea potrivită, vei avea multe oportunități. Și pentru că vei fi cel care vede jumătatea plină a paharului, șefii te vor aprecia enorm. În ultima săptămână din iulie prinzi curaj și încredere ca niciodată. Generozitatea ta va fi fără pereche. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

În prima parte a lunii vei începe proiecte și vei cunoaște oameni noi. Important este să fii deschis și flexibil. În a doua parte, va trebui să ai mai mare grijă la cheltuielile pe care le vei avea din cauza concediului. Este posibil să exagerezi puțin. Stai departe de bârfe!

Leu/Ascendent în Leu

Pregătește-te de o lună superbă! Bună din toate punctele de vedere! În carieră apar șansele pe care le-ai așteptat de mult timp! Vei fi sufletul petrecerii! Iar Cupidon îți va face cu ochiul foarte des! În jurul tău vor fi destul admiratori. Succesul tău va depinde în mare de atitudinea pe care o vei afișa în momentele cheie. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Exact atunci când vei dori să te bucuri și tu de concediu sau de vacanță, ce crezi? Vor apărea probleme la serviciu. Și vei sta destul de stresat. Partenerul se va supăra că nu ești mai implicat în viața personală. Învață să te bucuri de călătorii și să mai și delegi din sarcinile tale. 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Prima parte a lunii iulie îți pregătește vești bune la locul de muncă. După care, planul social va fi cel afectat. Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești! Unii prieteni s-ar putea să te dezamăgească. Deci ai face bine să nu ai mari așteptări de la ei. Și chiar dacă îți stă capul doar la concediu, nu ar trebui să neglijezi sănătatea. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cuvântul de ordine în ceea ce privește relația de cuplu este instabilitate. Vor apărea destule tensiuni și momente mai intense. Nu lua decizii la nervi! Cei singuri ar fi bine să nu se grăbească. Pe plan profesional, apar discuții cu șefii, dar și noi propuneri. În iulie poți avea investiții reușite.  

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astrele îi vor avantaja pe cei singuri. Le vor oferi numeroase șanse, deci ar face bine să nu stea prea mult prin casă. Cei care sunt deja într-o relația ar trebui să își planifice noi activități împreună. O lună nemaipomenită pentru evenimente, călătorii și distracție. 

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Romantismul va fi la cote uimitoare! Nimeni nu va fi la fel de creativ așa ca voi atunci când va fi vorba de cucerit sau de activități de cuplu. Relațiile cu copiii pot fi mai stresante. În plus, pot apărea cheltuieli neprevăzute. Deci pregătește-ți bugetul!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Va trebui să fii mai chibzuit. Nu poți amâna unele cheltuieli importante, așa că va trebui să mai renunți la distracție sau alte lucruri inutile. Dar avem și o veste bună! Veți primi sprijin de la partener sau de la familie. Astfel încât vacanța și unele evenimente să fie de neuitat. 

Pești/Ascendent în Pești

Atmosfera din cadrul familiei va fi una destul de sobră. Chiar și tu te vei lua foarte în serios. Nici măcar în vacanță nu renunți la această atitudine. Dar un lucru este cert: vei fi cel mai harnic om!

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel