Horoscop Jupiter retrograd cu Bianca Nuțu. Mesaje astrale pentru toate zodiile

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Captură YouTube @neatacurazvansidani
Sursă foto: Captură YouTube @neatacurazvansidani

Bianca Nuțu, specialist în astrologie, ne-a spus în cadrul emisiunii „Super Neatza cu Răzvan și Dani” ce ne așteaptă în perioada următoare.

A doua parte a lunii octombrie nu va fi liniștită. Vom avea parte de tot felul de știri și de vești de pe tot globul. Se vor întâmpla lucruri importante atât în Anglia și tot felul de evenimente care ne dau un pic liniștea peste cap. 

Vorbim despre retrogradarea lui Jupiterîn Gemeni, care durează până pe 4 februarie 2025. De ce ne-ar afecta pe noi care nu suntem Gemeni? Ne va afecta pe fiecare dintre noi, pentru că Gemenii sunt un semn al comunicării și al conexiunii sociale. Așa că Jupiter retrograd în Gemeni ar putea să fie chiar mai puternic decât un Mercur retrograd. Ne putem aștepta la tot felul de neînțelegeri, telefoane care se strică, și să ne împrăștiem în foarte multe direcții. Cert este că, dacă poți, nu lăsa pe Pele să se strice în perioada asta!

De pe 26 mai, de când Jupiter a intrat în Gemeni, noi am învățat că informația este putere, dar ne-am împrăștiat în atât de multe direcții și am vrut să știm atât de multe lucruri, încât am devenit superficiali. Atunci, Universul vine și spune: „Hai să tragem un pic frâna de mână și să vedem cum putem să reevaluăm și să reanalizăm tot acest entuziasm și toată această febră." 

Reevaluarea ne scoate puțin la tablă, pe fiecare dintre noi. Cert este că fiecare dintre noi primește un duș rece când vine vorba de entuziasm și este nevoie să ne gândim dacă merită sau nu. Fiecare are propriul adevăr, iar ceea ce ne entuziasmează pe noi s-ar putea să nu fie aceeași rețetă pentru alții. Însă noi încercăm să copiem succesul altora, fără să înțelegem că viața noastră se construiește în funcție de valorile noastre. Dacă cineva pune banii pe primul loc, va avea bani. Dacă pune familia, va avea o familie puternică, dar poate nu la fel de mulți bani. Se spune frumos că un cutărescu este atât de sărac, încât în afară de bani nu are nimic.

Berbec

Berbecii vor fi verificați cu privire la cui acordă atenție, pentru că mintea lor s-ar putea să zboare în prea multe direcții. Vor reevalua promisiunile făcute și nu e bine pentru Berbeci să se mute într-un alt cartier, dacă au luat în calcul această idee. 

Taur

Taurii își vor reevalua relația cu banii. Poate își dau seama de cheltuielile impulsive pe care le fac, mai ales dacă s-au entuziasmat în privința unei măriri de salariu care nu a venit. Este nevoie de o reconfigurare de traseu. 

Gemeni

Gemenii, de pe 26 mai, au fost în priză, s-au împrăștiat și ei în multe direcții, iar acum este nevoie să ia o pauză și să se repoziționeze diferit în relații, contracte și parteneriate de business.

Rac

Racii sunt într-o perioadă de introspecție și vindecare, deschizându-se mai mult către zona spirituală. 

Leu

Leii au lecții importante legate de anturajul lor, analizând dacă oamenii din jur le oferă ceva la nivel mental sau doar le consumă energia. 

Fecioară

Fecioarele vor reflecta asupra traseului lor profesional până în februarie. Unii dintre ei se vor întreba dacă vor să fie într-o căsnicie sau nu. 

Balanță

Balanțele ar putea reveni pe băncile școlii sau își vor dori mai multă libertate, călătorii și dezvoltare personală.

Scorpion

Scorpionii se întreabă dacă mai pot face bani împreună cu un partener, fie romantic, fie de business. 

Săgetător

Săgetătorii își reevaluează și ei relațiile. De multe ori, asociem pe Jupiter cu „Marele Benefic," dar uneori binecuvântările sunt mascate. De exemplu, pentru Săgetători, un divorț ar putea fi o binecuvântare. 

Capricorn

Capricornii poate că s-au suprasolicitat și este timpul să se focuseze mai mult pe sport, stil de viață sănătos, somn și atmosfera de la locul de muncă. 

Vărsător

Vărsătorilor, Universul le pune poveștile de iubire sub lupă. Ei sunt campionii sezonului în a analiza dacă e mai bine cu partenerul de viață sau să dea curs unui amantlâc. 

Pești

Peștii au de reevaluat decizii legate de casă, familie, imobiliare și chiar relația cu părinții, dacă ceva trebuie corectat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play




pixel