Horoscop IUNIE 2024 Vărsător. În perioada următoare, nu vei avea control asupra situației financiare

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Candace O’Neal, astrolog american, aduce horoscopul lunii iunie pentru Vărsător și Ascendent în Vărsător.

Pe 6 iunie, vom avea o Lună Nouă în Gemeni care se va petrece în casa a cincea. În primele trei săptămâni din iunie, vor fi o mulțime de planete în a casa a cincea, care se referă la întâlniri, creativitate, hobby-uri, copii, sarcină, auto-angajare, distracție și exprimare personală. Este o casă a distracției, așa că vei avea parte de multă activitate în aceste domenii.

Luna Nouă ar putea aduce mai multă atenție pe întâlniri, poate începi un nou hobby sau există multă activitate în jurul copiilor tăi. Această Lună Nouă este momentul în care setăm intenții pentru lucrurile pe care le iubim. Dacă dorești să întâlnești pe cineva nou, să manifești o sarcină sau un nou loc de muncă, acesta este momentul potrivit pentru a seta aceste intenții.

Luna Nouă va fi în conjuncție cu Venus. Ai putea călători cu copiii tăi, poate te gândești să te muți sau planifici călătorii mai lungi pentru vacanțe.

Dar nu toate vor merge ca pe roate. Iată ce spune astrologul: „Provocarea este că face un careu cu Saturn, ceea ce înseamnă că, deși există multe oportunități de distracție, expansiune și socializare, acestea vor veni cu un cost. Asta poate însemna că vei cheltui bani pe copii, pe distracție, pe petreceri sau evenimente sociale.”

Pe 22, vom avea o Lună Plină în Capricorn în casa a douăsprezecea, cea a subconștientului și a sinelui ascuns. Aceasta este casa auto-sabotajului, somnului, odihnei, recuperării și vindecării. Ți-ar putea aduce un sfârșit. Candace îți pune în vedere că: „Poate simți că pierzi controlul deoarece casa a douăsprezecea este legată de dizolvarea lucrurilor, iar Capricornul vorbește despre control, guvernat de Saturn în casa a doua. Aceasta poate aduce îngrijorări legate de situația ta financiară sau resursele tale din cauza schimbărilor majore care se petrec.”

Cele mai interesante hărți astrologice ale celebrităților. Prin ce se remarcă?

Va trebui să faci o schimbare semnificativă în privința puterii sau responsabilității. Pentru tine, multe dintre aceste lucruri vor fi ascunse, poate tulburări de somn, stres sau muncă până târziu. Asigură-te că te odihnești, te recuperezi, ai grijă de sănătatea ta mentală și fizică. Ia-ți timp pentru reflecție și meditație.

Primele zile ale lunii sunt cele mai bune pentru comunicare, planificare și acțiune. Jupiter din casa a cincea, cea a romantismului, creativității și copiilor va face un trigon cu Pluto din casa întâi. Asta înseamnă că te extinzi în ideile de romantism, creativitate, exprimare și copii și aceste lucruri se potrivesc cu cine devii tu.

După care, Mercur va face un trigon cu Pluto. Vine cu conversații profunde și semnificative cu partenerii romantici sau cu copiii. Mercur va face și o conjuncție cu Jupiter în Gemeni, ceea ce poate aduce vești bune legate de copilul tău, o sarcină sau noi parteneri romantici.

Începând cu 8 iunie, lucrurile nu vor mai merge atât de bine. Planetele vor face careu cu Saturn. De exemplu, Venus va face un careu cu Saturn. Îți aduce responsabilități financiare sau greutăți.

Pe 9 iunie, Marte se duce în casa a patra. Poți întâmpina provocări sau tulburări în mediul familiei și al locuinței. Totodată, va face un careu cu Pluto. Marte guvernează părinții, responsabilitățile și figurile autoritare și poate aduce confruntări cu o persoană de sex masculin.  

La mijlocul lunii, Marte va face o conjuncție cu Soarele. Va fi un moment potrivit pentru întâlniri romantice sau pentru relații. Îți aduce posibilitatea de a întâlni pe cineva important într-un loc public.

Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Mai apoi, planetele vor face careu cu Neptun, care se află în casa a doua, cea a banilor. Ar putea aduce cheltuieli neprevăzute sau lipsa conștientizării costurilor reale ale unor activități sau hobby-uri.

Pe 29 iunie, Saturn va retrograda în semnul Peștilor. Vei avea câteva luni pentru a reflecta asupra stimei de sine, resurselor tale și modului în care îți gestionezi finanțele. Saturn retrograd nu refuză, doar întârzie. Așa că poate fi un moment pentru a învăța să fii mai conservator cu resursele tale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel