Horoscop IUNIE 2024 Taur. Vei avea îngrijorări legate de bani!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Terence Guardino, astrolog american, vine cu veștile lunii iunie pentru nativii Taur și cei cu Ascendent în Taur!

Unii dintre voi poate cheltuiesc mulți bani, dar cu moderație, ați putea economisi mai mult și câștiga mai mult decât cheltuiți. Acest lucru se datorează faptului că în prima jumătate a lunii, trei planete vor fi în Gemeni, inclusiv Soarele.

Jupiter a intrat în Gemeni la sfârșitul lunii mai, pentru prima dată în 12 ani, în casa a doua, cea a veniturilor și va rămâne acolo până la începutul lunii iunie 2025. Așadar, intri într-un ciclu foarte prosper pentru creșterea veniturilor tale.

Luna Nouă va fi în Gemeni pe 6 iunie. Aceasta ar putea fi foarte favorabilă pentru relații, creativitate și finanțe, deoarece Venus guvernează Taurul, un semn financiar.

Ce avertizare îți pune astrologul în vedere? „Dar Venus va fi în careu cu Saturn, așa că va exista o îngrijorare reală legată de faptul că nu ai suficienți bani și că trebuie să faci mai mulți bani.”

În a doua jumătate a lunii, Mercur, Venus și Soarele vor părăsi Gemenii și se vor muta în Rac, în casa a treia. Marte, ambițios, asertiv și curajos, va intra în Taur pe 9 iunie.

Pluto retrograd. Efecte puternice în viitorul apropiat pentru patru zodii

În prima jumătate a lunii, Soarele este în Gemeni, până pe 20 iunie. Și Mercur se va duce în acest semn. Mercur este foarte puternic în Gemeni, deoarece Gemenii sunt guvernați de Mercur, așa că atunci când vine vorba de negocieri, în casa a doua a finanțelor, vei fi mai rapid și mai încrezător. Venus, planeta benefică a atracției, va fi în casa a doua a veniturilor până la mijlocul lunii iunie. Venus vrea să atragă bani, Mercur vrea să negocieze bani, iar Soarele, în primele trei săptămâni, îți va atrage atenția și prioritățile în această direcție.

Jupiter, considerat Marele Benefic,  îți aduce creștere financiară și oportunități. Așadar, cu Soarele, Mercur și Venus părăsind casa a doua a veniturilor, nu te îngrijora, deoarece Jupiter va rămâne.

Ce îți mai aduce luna iunie, conform astrologului? „De la mijlocul lunii, atenția ta se va concentra mai mult pe casa a treia. Casa a treia este legată de vânzări, învățare, negociere și de călătorii pe distanțe scurte. S-ar putea să te gândești serios la cum să obții mai multă pregătire profesională pentru a câștiga mai mulți bani în acest an. Sau vei intensifica vânzările și vei obține mai multe comisioane pentru a câștiga mai mulți bani.”

Horoscop chinezesc IUNIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Pe 22 iunie, Luna Plină din Capricorn se petrece în casa a noua. Casa a noua este opusă casei a treia, așa că sunt două fețe ale aceleași monede. Cu Mercur, Venus și Soarele în casa a treia în ultima jumătate a lunii, casa a treia poate fi legată de învățare și educație pentru a obține mai multă pregătire profesională.

Casa a treia poate fi, de asemenea, legată de călătorii, iar casa a noua de educație superioară, deciderea de a începe cursuri, poate de a te întoarce la școală pentru diplomă. Luna Plină aduce totul la lumină. Ar putea fi multe călătorii în ultima jumătate a lunii, iar această Lună Plină din Capricorn va fi influențată de Venus și Mercur. Mercur aduce toată această neliniște pentru călătorii, iar Venus aduce tot acest potențial de plăcere și bucurie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel