Horoscop IUNIE 2024 Scorpion. Confuzie și frustrare

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Bella Luna, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii iunie pentru nativii Scorpion și cei cu Ascendent în Scorpion!

Pe data de 9 iunie, Marte va intra în Taur în casa a șaptea, cea a parteneriatelor și relațiilor. Așadar, va exista un accent deosebit pe aceste aspecte. Deja a existat un accent mare pe parteneriate și relații pentru tine de ceva vreme, dar acum vei face progrese semnificative în acest domeniu.

Imediat după ce intră în semnul Taurului, Marte va face un careu cu Pluto din Vărsător. Poate ai început ceva nou recent, ai dus o relație la un nivel superior sau poate ai realizat ce îți dorești cu adevărat din relațiile tale.

Astrologul te avertizează să ai grijă cu privire la relații: „În această perioadă, ar putea apărea provocări legate de relații și ar putea ieși la suprafață laturi întunecate ale tale sau ale partenerului tău. Aceste aspecte sunt foarte tensionate și pot aduce lupte pentru putere și întuneric ascuns. Pluto se află în a patra ta casă, deci orice reacție apare acum în legătură cu relațiile are rădăcini adânci în tine, poate ceva din copilărie care a instalat frica sau nesiguranța.

Este important să fii blând cu tine însuți și cu partenerul tău în această perioadă. Atunci când lucrurile devin grele sau incomode, aceasta este ocazia ta de a te transforma.Nu te teme de întuneric. Încearcă să nu reacționezi impulsiv, fii blând cu tine însuți.”

La începutul lunii, lucrurile vor fi bune pentru tine. Sunt multe planete în Gemeni, iar Jupiter tocmai a intrat în Gemeni unde va rămâne timp de un an. Ele sunt în casa a opta, a vindecării psihologice, a traumei ascunse, dar și a finanțelor, resurselor comune și intimității. Vei face progrese majore în călătoria ta de vindecare, în punerea finanțelor în ordine și în intimitatea cu partenerul tău.

În iunie, vei realiza cât de mult te-ai vindecat, cât de mult ai crescut și te-ai transformat, cât de abundent ai putea fi dacă ai lăsa în urmă greutățile interioare. Vei vedea cât de puternic ai devenit prin tot ceea ce ai îndurat, prin trauma și durerea ta.

Pe 3 iunie, Mercur va intra în Gemeni și va face un trigon cu Pluto, apoi se va alinia cu Jupiter. Acest aspect este foarte vindecător pentru minte. Vei face realizări despre vindecarea ta, despre cât de mult ai evoluat și cât de departe ai ajuns.

Pluto retrograd. Efecte puternice în viitorul apropiat pentru patru zodii

Iată care este sfatul pentru tine: „Ține-te de aceste realizări pe care le faci la începutul lunii. Conectează-te profund cu partenerul tău sau cu tine însuți, dacă nu ai un partener. După ce Marte intră în casa a șaptea, acordă atenție relațiilor, dar și aspectelor intense din ele.”

După data de 9 iunie, energia va fi mai grea din cauza careurilor cu Saturn. Trebuie să fii atent în această perioadă, deoarece Venus, Soarele și Mercur vor forma careuri cu Saturn în casa a opta. Deodată, te simți puternic și transformat, dar în același timp, frici și insecurități din trauma ascunsă vor ieși la suprafață.

Nu te speria dacă te simți declanșat sau dacă ai aceste frici și insecurități. Este în regulă, îți arată că mai ai lucruri de vindecat și mai este muncă de făcut, ceea ce este în regulă, deoarece poți face față.

De asemenea, Mercur și Soarele vor forma careuri cu Neptun, ceea ce va aduce o perioadă de confuzie în legătură cu iubirea și direcția în care te îndrepți.

Este o perioadă spirituală, așa că este în regulă să îmbrățișezi aspectele spirituale și creative ale vieții. Poți lua o pauză de la vindecare dacă simți nevoia.

După care, va începe o perioadă mai bună pentru tine. Când vei scăpa de confuzie, conform astrologului? „După 20, planetele vor intra în Rac, iar energia va fi mai ușoară. Energie se duce în casa a noua, deci va fi o energie mai inspirațională, vei dori să călătorești, să înveți despre lume. Confuzia și frustrarea vor trece spre sfârșitul lunii.”

Punct de cotitură pentru PATRU zodii. Uranus le dă viețile peste cap!

La sfârșitul lunii, avem o Lună Plină în Capricorn, în casa a treia. Vei fi inspirat să scrii și să te exprimi prin cuvinte într-un mod creativ. Îmbrățișează creativitatea, chiar dacă te simți puțin confuz.

Saturn va retrograda în a casa a cincea  pe 29 iunie. Vei reevaluarea progresul tău în iubire și proiectele creative. Vei începe să le iei mai în serios și să implementezi un plan pentru a te exprima creativ.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel