Horoscop IUNIE 2024 Săgetător. Reacții impulsive și multă muncă

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Willow Grace, astrolog internațional, aduce veștile lunii iunie pentru Săgetători și cei cu Ascendent în Săgetător!

La începutul lunii, vom avea foarte multe planete în semnul Gemenilor. Prin urmare, poți să îți îmbunătățești abilitățile de scriere, vorbire, comunicare și negociere. Explorează diferite moduri de a utiliza tehnologia pentru a rămâne în contact cu alte persoane, pentru a aduna, împărtăși și conecta informații cu acestea. 

Pe la mijlocul lunii, aceste planete se vor muta în casa ta a opta în Rac, care se referă la resursele împărtășite. Semnul Racului este legat de casă, familie și locuință, iar casa a opta implică resursele tale legate de alte persoane. Prin urmare, te vei concentra pe resursele împărtășite în acea perioadă.

În primele zile ale lui iunie, Mercur din Gemeni va face o conjuncție cu Jupiter. Gemenii implică toate tipurile de comunicare, iar Mercur este ideal în acest context. Te vor ajuta să facilitezi activități sociale și conexiuni prin email, telefon, mesaje text și alte forme de tehnologie. Jupiter extinde aceste aspecte, așa că vei avea idei grozave care se vor multiplica. Notează-ți numele persoanelor cu care interacționezi și ideile pentru a le folosi în viitor, deoarece nu vei putea implementa totul imediat.

Pe 6 iunie, vom avea o Lună Nouă în Gemeni, care este un moment ideal pentru noi începuturi și plantarea semințelor viitorului. Aceasta se va petrece în casa a șaptea, legată de parteneriate. După ce ai adunat idei și ai făcut conexiuni cu oameni, este timpul să-ți stabilești intențiile despre cum vei rămâne conectat prin evenimente sociale sau cursuri. Casa a șaptea se referă și la contracte, așa că gândește-te la promisiuni și negocieri.

Horoscop IUNIE 2024 Leu. Alege-ți bătăliile cu grijă!

După care, Marte și Pluto vor face un careu. Iar astrologul te avertizează cu privire la ceea ce îți poate aduce: „Pluto se află în casa a treia, care se referă la comunicarea zilnică cu vecini, frați, veri și utilizarea tehnologiei. Marte se află în casa a șasea, legată de obiceiurile zilnice și serviciile pe care le oferi. Acest aspect poate duce la conflicte, comentarii exagerate și reacții periculoase. Îți recomand să respiri adânc și să lucrezi la controlul ego-ului tău. Nu vrei să fii persoana care se enervează și reacționează impulsiv, deoarece acest lucru poate avea consecințe negative mai târziu.”

Până pe 21 iunie, planetele se vor muta în casa ta a opta. Se vor concentrate pe resursele tale împărtășite. Soarele, Venus și Mercur în semnul Racului vor sublinia unde investești și vor evidenția resursele legate de parteneri de afaceri sau clienți. Casa a opta se referă la moșteniri, testamente, taxe, datorii și obligații. Poți avea parte de o încheiere legată de casa a doua, care implică valoarea de sine, banii, proprietățile și abilitățile tale. Ai putea să închei un proiect sau o investiție, dar poate apărea o nouă oportunitate. Reflectează asupra ajustărilor necesare pentru a avea succes în viitor. Resursele și investițiile tale, precum și conexiunile cu alte persoane, vor avea un rol important.

Urmează o vară fabuloasă pentru Leu, Scorpion și Balanță. Probleme pentru Berbec și Taur

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel