Horoscop IUNIE 2024 Rac. Duci o luptă spirituală și de înțelegere a sinelui!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Anastasia, astrolog american, ne aduce previziunile pentru nativii Rac și cei cu Ascendent în Rac ale lunii iunie!

Jupiter în Gemeni, alături de Soare, Venus și Mercur se află în casa a douăsprezecea până aproape de sfârșitul lunii. Vor aduce mai multe posibilități, printre care vindecarea și abordarea oricăror blocaje interioare. Vom avea o conjuncție Soare-Venus și una Soare-Mercur, cât și Lună Nouă, ceea ce aduce multe noi idei și posibilități de vindecare.

Această perioadă ar putea fi despre explorarea psihicului tău interior, vindecarea acestuia sau poate chiar despre călătorii într-un loc îndepărtat, precum o retragere spirituală sau învățarea unor practici precum yoga sau meditația. Este un moment în care te regăsești, devii mai conștient asupra lucrurilor importante pentru tine și accesezi instrumente mai puțin evidente, cum ar fi terapia sau meditația, pentru a te conecta mai profund cu tine însuți.

Luna Nouă din 6 iunie reprezintă fie un nou capitol în înțelegerea de sine, fie o investiție în psihicul tău, fie o oportunitate de a te muta într-un loc îndepărtat.

Totuși, nu totul va merge ca pe roate. Astrologul îți spune: „Planetele vor face careu cu Saturn în Pești, în casa a noua, ceea ce sugerează unele obstacole. Este posibil să te entuziasmezi cu privire la posibilitatea unei călătorii, a deveni un vindecător sau a începe terapia, dar careul cu Saturn aduce un control al realității, întârzieri sau restricții pe care le poți depăși, dar care te vor împinge să te reorientezi și să faci sacrificii.”

„Aceste obstacole pot fi legate de probleme legale, vize, documente și întârzieri în educație. În plus, pe la mijlocul lunii, planetele din gemeni vor face un careu cu Neptun, ceea ce poate aduce dezamăgiri, confuzie sau lipsă de motivație.”, completează Anastasia.

Impactul lui Lilith/Luna Neagră în Fecioară pentru CINCI zodii. "Fii pregătit pentru MULTE lecții și provocări!"

Când vor începe lucrurile să meargă mai bine pentru tine? „Totuși, acest lucru se va schimba după 17 iunie, când Venus, Mercur și Soarele vor începe să intre în semnul tău, ceea ce te va face să te simți mai energic, mai pasionat și mai hotărât asupra a ceea ce îți dorești.”

Iunie poate avea puțină confuzie la început din cauza careurilor cu Saturn și a focalizării intense pe casa a douăsprezecea. Totuși, Jupiter în această casă un semn de protecție și sprijin spiritual profund care va fi cu tine pentru următorul an.

Începând cu 17 iunie, Venus va intra în semnul tău, după care și Soarele. Te vei simți mai frumos, mai fermecător și mai capabil să manifești lucruri, având un plus de energie și o claritate asupra a ceea ce este important pentru tine.

Pe parcursul lunii, frustrările legate de problemele legale și de vize din prima parte a lunii ar putea fi depășite.

Pe 9 iunie, Marte va intra în Taur, în casa a unsprezecea. Marte în Taur este lent și stabil, dar poate fi și un pic leneș. Totuși, în casa a unsprezecea, Marte te poate încuraja să lucrezi în parteneriat cu alții, să începi proiecte și să iei măsuri pentru atingerea viselor.

Careul dintre Marte și Pluto, aduce o luptă de putere legată de datorii, bani sau resurse comune, care poate crea tensiuni. Necesită răbdare și evitarea conflictelor.

Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Pe 22 iunie, va avea loc Luna Plină în Capricorn, în casa a șaptea. Vine cu finalizarea unui capitol din relație început cu Luna Nouă în Capricorn din ianuarie. Aceasta poate aduce schimbări în viața partenerului tău, poate chiar încheierea unei relații dacă simți că acest lucru este necesar. Poate reprezenta o oportunitate pentru angajament sau un nou capitol în relație.

Ultimul aspect care se petrece la sfârșitul lunii nu vine cu vești bune. Iată mesajul astrologului: „Pe 29 iunie, Saturn va retrograda în casa a noua, până la mijlocul lunii noiembrie, ceea ce sugerează că vei înfrunta blocaje interioare, frici și restricții legate de credințele tale, filosofia ta de viață și ideologia ta. Vei avea de abordat îndoiala de sine și de revizuit munca legată de educație, călătorii, probleme legale și scriere.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel