Horoscop internațional IUNIE 2024. Previziuni pentru TOATE zodiile

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Horoscop lunar. Află mesajele astrologilor internaționali pentru fiecare zodie și ascendent!

Berbec/Ascendent în Berbec

La începutul lunii, Soarele va face conjuncție cu Venus în casa a treia. Aceasta este o perioadă minunată pentru valorificarea unei pasiuni legate de comunicare sau conținut. Tot la începutul lunii, Jupiter va face un trigon cu Pluto. Abundența financiară te va ajuta să te concentrezi și să realizezi un anumit obiectiv împreună cu un grup de oameni.  Dar nu toate veștile sunt bune. Careul dintre Venus și Saturn îți poate afecta sănătatea mentală, prin urmare poți întâmpina bariere în ceea ce privește productivitatea.

Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Pe 26 mai, Jupiter și-a început tranzitul în semnul Gemenilor, unde va rămâne timp de un an. La tine, se află în casa a doua, cea a veniturilor. Urmează un ciclu foarte prosper pentru creșterea veniturilor tale. Pe 6 iunie, Luna Nouă din Gemeni îți este favorabilă pentru relații, creativitate și finanțe. Dar Venus, guvernatoarea ta, va fi în careu cu Saturn, așa că va exista o îngrijorare reală legată de faptul că nu ai suficienți bani și că trebuie să faci mai mulți.

Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur. Marte guvernează a șasea casă, care se referă la sănătate, rutine zilnice, colegi, precum și a unsprezecea ta casă, care se referă la prieteni. Se va duce în a douăsprezecea casă, legată de izolare, subconștient, frici, fobii, inamici ascunși.Îți poate aduce conflicte cu prietenii, posibile probleme de sănătate, dar nu ceva grav, poate doar alergii sezoniere sau energie scăzută. A unsprezecea casă este tot guvernată de Marte, iar în a douăsprezecea poate aduce drama în relațiile cu prietenii. Le-ai putea vedea adevăratul caracter.

Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

Până când va începe sezonul tău, ai ocazia să-ți explorezi psihicul interior, să te vindeci sau să mergi în călătorii într-un loc îndepărtat. Poți încerca o retragere spirituală sau învățarea unor practici precum yoga sau meditația. Este un moment în care te regăsești, devii mai conștient asupra lucrurilor importante pentru tine și accesezi instrumente mai puțin evidente, cum ar fi terapia sau meditația, pentru a te conecta mai profund cu propria persoană. Cu toate acestea, este posibil să te entuziasmezi cu privire la posibilitatea unei călătorii, a deveni un vindecător sau a începe terapia, dar careurile cu Saturn aduc un control al realității, întârzieri sau restricții.

Vezi aici previziunile complete pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

În prima săptămână din iunie, vei sărbători! Ai foarte multe planete în casa a unsprezecea, cea a prietenilor și comunității.  Se pare că vei celebra public, în cadrul unui grup de oameni. De asemenea, ai putea să te întâlnești cu comunitatea ta, ca să dezvălui un secret. Poate fi legat de viața  amoroasă, dar poate și de copiii tăi. Pe 6 iunie, Luna Nouă din Gemeni îți aduce un moment oportun  pentru a începe un proiect de grup, pentru a seta noi intenții și obiective pentru viitor. Data de 9 iunie nu este atât de bună pentru tine. De ce? Poți avea interacțiuni dificile pe tema banilor sau a valorilor. În plus, poți simți că relația cu un prieten se destramă.

Vezi aici previziunile complete pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La începutul lunii, Venus va face o conjuncție cu Soarele. Îți oferă ocazia unui nou început, unei reîmprospătări Pe 3 iunie, Mercur, guvernatorul tău, se duce în Gemeni și face o conjuncție cu Jupiter. Mercur este și guvernatorul casei a zecea, cea a carierei. Apar noi capitole interesante legate de muncă și carieră. Pe 9 martie, Marte se va duce în semnul Taurului. Îți va aduce o încetinire semnificativă. Marte reprezintă luptele și conflictele, iar dacă se află în casa a noua, cea a spiritualității, religiei, educației și călătoriilor, va exista o lipsă de motivație. Poate fi un moment de frustrare, de răzvrătire.

Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță/Ascendent în Balanță

În luna iunie, atenția ta va fi concentrată asupra casei a opta,  asociată cu datoriile, parteneriatele, acordurile și resursele altor persoane. Prin urmare, poți colabora cu alți oameni, să plătești datorii sau să te ocupi de problemele psihologice ale altora. Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde nu se simte foarte bine. Îți poate aduce o energie mai leneșă și mai lentă. În perioada aceasta, te poți confrunta cu conflicte și lupte pentru putere, în special între 9 și 14 iunie, când Marte în casa a opta va face un careu cu Pluto din casa a cincea.

Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur în casa a șaptea, cea a parteneriatelor și relațiilor. Așadar, accentul va pica pe aceste aspecte. Vei face progrese semnificative în acest domeniu. Imediat după ce intră în semnul Taurului, Marte va face un careu cu Pluto din Vărsător.  În această perioadă, pot apărea provocări legate de relații și ar putea ieși la suprafață laturi întunecate ale tale sau ale partenerului tău. Aceste aspecte sunt foarte tensionate și pot aduce lupte pentru putere . Pluto se află în casa a patra, deci orice reacție apare acum în legătură cu relațiile are rădăcini adânci în tine. Recomandarea pentru tine este să fii blând cu tine însuți și cu partenerul tău.

Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În primele zile ale lui iunie, Mercur din Gemeni face o conjuncție cu Jupiter. Poți facilita activități sociale și conexiuni prin email, telefon, mesaje text și alte forme de tehnologie. Jupiter extinde aceste aspecte, așa că vei avea idei grozave care se vor multiplica.  Pe 6 iunie, vom avea o Lună Nouă în Gemeni. În astrologie, este un moment nemaipomenit pentru noi începuturi și plantarea semințelor viitorului. Aceasta se va petrece în casa a șaptea, legată de parteneriate. După ce ai adunat idei și ai făcut conexiuni cu oameni, este timpul să te gândești cum le vei folosi. Marte și Pluto vor face un careu. Acest aspect poate duce la conflicte, comentarii exagerate și reacții periculoase.

Vezi aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

La începutul lunii, Soarele va face o conjuncție cu Venus în casa a șasea, cea a sănătății fizice și a persoanelor cu care lucrezi. Acest aspect aduce pozitivitate în ceea ce privește sănătatea ta și starea de bine, precum și în relațiile cu colegii de muncă. Poți construi o echipă solidă în jurul tău.  Pe 6 iunie, Luna Nouă se petrece în casa a șasea. Din nou, este vorba despre sănătatea fizică, adică vei avea un noi început. Totodată, se concentrează pe modul în care ai grijă de tine și de relațiile cu colegii de muncă. Mai apoi, urmează un careu între Venus și Saturn în casa a treia. Îți arată că cerințele zilnice de productivitate îți creează un blocaj în obținerea rezultatelor dorite fie în ceea ce privește sănătatea, fie în relațiile de muncă.

Vezi aici previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În primele trei săptămâni din iunie, vei avea o mulțime de planete în a casa a cincea, care se referă la întâlniri, creativitate, hobby-uri, copii, sarcină, auto-angajare, distracție și exprimare personală. Vei avea parte de distracție când vine vorba de aceste domenii. Luna Nouă ar putea aduce mai multă concentrare pe întâlniri. Poate începi un nou hobby sau există multă activitate în jurul copiilor tăi. Această Lună Nouă este momentul în care îți poți seta intenții pentru lucrurile pe care le iubești.  Provocarea va consta în careurile pe care planetele le fac Saturn. Deși există multe oportunități de distracție, expansiune și socializare, acestea vor veni cu un cost.

Vezi aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

În primele zile ale lunii, Soarele va face conjuncție cu Venus în casa a patra, cea a familiei și a locuinței. Această conjuncție vine cu un moment de armonie și o bună înțelegere socială cu membrii familiei sau cu cei cu care locuiești. Jupiter va face un trigon cu Pluto, ceea ce sugerează că expansiunea și importanța familiei în viața ta te ajută să îți îmbunătățești sănătatea mentală și să te simți mult mai bine pe interior. Totuși, în iunie, Mercur face un careu cu Neptun în prima casă. Ai putea să stai în calea oamenilor, să fii necinstit sau să ai o părere neclară despre lucruri, ceea ce duce la dificultăți în comunicare.

Vezi aici previziunile complete pentru PEȘTI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel