Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete pentru acest semn de aer!

Vărsător/Ascendent în Vărsător IUNIE 2024

În iunie, trebuie să vezi jumătatea plină a paharului tot timpul. În casa a cincea, de pildă, ai foarte multe planete. La începutul lunii, chiar pe 6 iunie, ai o Lună Nouă în Casa a cincea. Tot acolo va fi și Venus, Jupiter, așa că nu ai voie să nu fii optimist. Trebuie!

Indiferent ce se întâmplă în viața ta, indiferent de vârstă, de statut, tu trebuie să te joci, să te distrezi, să mergi la evenimente. Dar și să te întâlnești cu oamenii dragi, să flirtezi, să cochetezi, să zâmbești, să dansezi, să dormi și să privești luna iunie precum un experiment. Acesta o să îți arate cât de mult depinde propria fericire de tine însuți. Și nu de alții.

Este o lună excelentă ca să faci demersuri în acest sens. Cei care au copii trebuie să se distreze alături de ei, să se joace mai mult. Petrece cât mai mult timp cu ei și creează-le amintiri, fiindcă pentru ei asta contează. Pentru un copil nu contează doar să aibă un acoperiș deasupra capului. Este vorba despre voie bună, trebuie să îți descoperi spiritul ludic. Orice vârstă ai avea.

Chiar dacă nu trebuie să apelezi la un optimism exagerat, în luna iunie, nativii Vărsător trebuie să treacă, chiar și superficial, peste anumite lucruri care nu le convin. 

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte intră pe data de 9 iunie în Casa a patra, iar asta înseamnă că se pot naște niște conflicte cu familia. Sau unele lucruri prin casă care nu îți convin. Și numeroase discuții, pentru că asta îi place lui Marte să facă. Poate, de asemenea, să aducă și foarte mult freamăt și neliniște. 

Să nu uităm că aceste tranzite din Casa a cincea aduc și foarte multe cheltuieli, iar Saturn, guvernatorul tău, își va opri retrogradarea pe data de 29 iunie. Așa că te vei gândi, după atâta distracție, ce ai de făcut de atunci înainte, mai ales pe plan financiar.

Trebuie să ai grijă la bani, dar îți poți face și mici plăceri, mai ales dacă nu ai făcut-o până acum. Saturn retrograd în Casa a doua o să te învețe că trebuie să fii responsabil pe plan financiar, mai ales pe termen lung. Finalul lunii aduce și mai multă muncă, așa că trebuie să profiți mai mult de primele săptămâni din ea.

Îți recomandăm să citești și: Horoscopul iubirii. Fraze romantice pentru fiecare zodie de rostit AZI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel