Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna iunie pentru Taur și cei cu Ascendent în Taur? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete!

 

Taur și Ascendent în Taur IUNIE 2024

În prima săptămână, este posibil să nu te simți în apele tale. De ce? Marte se află încă în casa a douăsprezecea. Când se întâmplă asta, ai de-a face cu foarte multe situații din trecut nerezolvate. În același timp, nici partenerul nu o duce foarte bine. Și acesta trece prin niște situații mai stânjenitoare.

Începând cu data de 9 iunie, Marte își începe tranzitul în semnul tău. Vine cu o porție destul de crescută de curaj, încredere, forță și ambiție. Dar îți mai aduce și pornirea necesară pentru a te scoate din zona de confort. Tu ești destul de reticent, pragmatic și nu te arunci atât de ușor la o propunere.

Când Marte vine în semnul tău, are darul de a te enerva. Face tot felul de situații neplăcute care, pe moment, ți se par nedrepte. Însă o să reușești să faci un pas înainte. Recomandarea Danielei Simulescu este să faci foarte multă mișcare atunci când Marte îți va tranzita semnul.

Ce aduce Jupiter pentru Taur/Ascendent în Taur

Marte are foarte multe resurse, cum ar fi ambiția și curajul, dar are și multe vulnerabilități, precum furia și agresivitatea. Dacă nu îți dorești să intri în conflict cu toată lumea, mai multă mișcare este soluția, indiferent de vârstă. Consumă-l pe Marte în mod sănătos, altfel ți-ar putea fi precum o armă care se întoarce împotriva ta.

În plus, va trebui să fii mai competitiv. Dacă nu te implici într-o situație din care ai putea câștiga ceva, te poți duce cu furia acasă.

Mai mult decât atât, în casa a doua ai un marcaj foarte puternic. Pe data de 6 iunie, acolo va fi o Lună Nouă. Totodată, Jupiter este recent intrat în casa a doua. Partea financiară are parte de foarte multe schimbări. Dacă vrei să îți negociezi un salariu, o primă sau să monetizezi un talent, e luna potrivită.

Mai trebuie să reții ceva. Vor fi extraordinar de multe cheltuieli. O Lună Nouă te poate ajuta să vezi diferit situația financiară. Jupiter va sta în casa a doua timp de un an. De acum încolo, te vei confrunta cu destul de multe frecușuri pe plan financiar.

Pe data de 17 iunie, Venus, guvernatoarea ta, se va duce în casa a treia. Va trebui să fii mai deschis și să comunici. Reține că vorba dulce mult aduce.

În a doua jumătate a lunii, obiectivul tău este să te ai bine cu toată lumea. Alege-ți cuvintele mult mai bine, astfel încât să fie câștigătoare. Dacă ai o prezentare sau un examen, vei fi destul de susținut de astre. De asemenea, călătoriile sunt încurajate.

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Taur la momentul nașterii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel