Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce le aduce iunie nativilor Săgetător? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Săgetător/Ascendent în Săgetător IUNIE 2024

La tine, Casa a șaptea este plină de planete! Tot acolo vei avea și o Lună Nouă pe data de 6 iunie. Iar asta înseamnă că, din punct de vedere relațional, ai foarte multe oportunități. Nici nu îți poți imagina!

Dacă ești singur, va fi o lună excelentă să treci la treabă. Luna iunie te îndeamnă să nu stai pe acasă, ci să ieși, să interacționezi cu tot felul de oameni. Va exista și o tendință de a căuta relațiile la distanță sau pe cele online, însă astrologul îți sugerează mai degrabă să ieși fizic, să cunoști, să interacționezi, dar să nu te grăbești, chiar dacă placi pe cineva.

Ce aduce Nodul Sud în Balanță pentru Săgetător și cei cu ascendent în Săgetător? Previziuni importante

Cu alte cuvinte, lasă lucrurile să se întâmple de la sine pe plan amoros. Dar nu uita să te bucuri de acel joc al cuceririi! De asemenea, dacă ești deja într-o relație de ceva vreme, atmosfera s-ar putea să fie și ea testată, deoarece Jupiter își dorește schimbare. Poate este cazul să îți iei partenerul de mână și să ieși la plimbare, să călătorești, să te bucuri de ceva diferit în compania sa. 

Pentru acei nativi Săgetător care așteaptă de mult timp acel moment în care să se rupă, să divorțeze, să scape de cineva care nu le face bine, aceștia primesc foarte multe șanse în acest sens în luna iunie. Să nu uităm că șansele pe plan relațional înseamnă să poți rămâne și într-o relație sănătoasă cu tine însuți.

În Casa a șasea va intra Marte, pe data de 9 iunie. Asta înseamnă că o să ai parte de destul de mult stres la locul de muncă. Apare competiție cu colegii, încăpățânare din partea ta și nevoia de a prioritiza. Jupiter în Casa a șasea ți-a adus, încă de anul trecut din mai, foarte multe ajustări. Iar Marte vine acum în această casă și vrea să te împingă de la spate, să îți creeze ambiție, motivație, dorința de a face mai multe lucruri. Te vei stresa și pe tine, dar și pe cei din jurul tău. Trebuie să fii conștient că nu toți colegii se pot mișca cu aceeași viteză precum a ta.

Tot Marte din Casa a șasea are darul de a te face să îți neglijezi obiceiurile sănătoase. 

În final, Saturn își începe retrogradarea pe data de 29 iunie în Casa a patra. Așa că posibil să apară probleme cu unele persoane din familie, probleme legate de sănătatea lor sau unele legate chiar de gospodărie. Poate că ai vrut să cumperi ori să închiriezi ceva, și lucrurile încep să se miște încet, iar asta te va frustra.

Finalul lui iunie vrea de la tine să iei totul pas cu pas. Răbdarea va fi unul dintre cele mai mari teste.

Citește și: Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel