Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna iunie pentru Rac și cei cu Ascendent în Rac? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete!

Rac și Ascendent în Rac IUNIE 2024

Primele trei săptămâni ale lunii iunie nu sunt pe placul tău. Pe data de 20 iunie, Soarele va intra în semnul tău. Până atunci, ai putea fi nevoit să faci un pas în spate.

Momentan, în casa a douăsprezecea se află Soarele, Jupiter și Venus. Va trebui să stai puțin în banca ta. Ocupă-te de cele spirituale și de sănătate. Stai departe de tot ceea ce înseamnă oameni și situații nepotrivite.

Nu te sacrifica de dragul de a o face. Nici nu salva în alții ceea ce nu ai putut salva în tine. Binele forțat nu te ajută nici pe tine, dar nici pe ceilalți.

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Rac la momentul nașterii?

În ultima săptămână din iunie, ai ocazia să strălucești. Soarele și Venus vor păși în semnul tău. Vei avea dorința de a progresa.
În prima parte a lunii, cu Marte încă în tranzit prin casa a zecea, ai putea avea parte de tot felul de conflicte și neînțelegeri la serviciu. Dar, după aceea, se va duce în casa a unsprezecea. O să devii mult mai vizibil și mai popular.

Când devii popular, nu o faci doar prin cele mai frumoase vorbe sau fapte. Multe dintre acțiunile tale nu sunt înțelese și vei crea destul de multe unde în jurul tău. Important va fi că strângi oamenii laolaltă, îi motivezi, îi împingi de la spate și îi încurajezi.

Finalul lunii ar trebui să te găsească mult mai atent în ceea ce privește modul în care arăți și în care te îmbraci.

În același timp, fii mai atent și la atitudinea față de persoane. Ai putea să te întrebi de ce oamenii se comportă într-un anumit fel cu tine. Gândește-te de ce ești tot timpul în aceeași buclă. Concentrează-te și pe tine. Pune-ți întrebări și legate de propria persoană, nu doar despre ceilalți. Când ți se întâmplă ceva, primul instinct este să cauți vinovații. Pentru o perioadă din viață, este sănătoasă și această tehnică. Dar când tot repetăm același tipar de-a lungul vieții, trebuie să conștientizăm că și ceva din noi este problematic.

Recomandarea Danielei Simulescu este ca în a doua parte a lunii să stai cu tine și să cauți părțile din tine care suferă. După care, să îți creezi o nouă atitudine și o nouă personalitate. Ai putea fi mai vulnerabil, mai deschis și mai autentic.

În luna iunie mai este important ceva. Trebuie să ieși din casă, chiar dacă îți convine sau nu. Va fi necesar să fii mai sociabil și cât mai prezent în viețile celorlalți.

La final de lună, dacă planifici o călătorie, ar putea apărea destul de multe încurcături.

Previziuni astrale. Ce aduce Saturn pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel