Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce le aduce luna iunie nativilor Pești? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Pești/Ascendent în Pești IUNIE 2024

Saturn își începe retrogradarea în semnul tău pe data de 29 iunie, care va ține până pe 15 noiembrie. Deși retrogradarea începe la această dată, tu vei resimți efectele acestui tranzit pe toată durata lui iunie. 

Să ne aducem aminte de faptul că Saturn a intrat în semnul tău în luna martie a anului trecut, unde va rămâne până în 2026. Atunci când se apropie de retrogradare, își cam arată și mușchii. Astrologul îți recomandă să ai grija de sănătate. Unii dintre voi veți ajunge chiar în puncte de cotitură la acest capitol. 

Îți dai seama că nu mai poți funcționa la fel ca până acum, pentru că nu mai ai resursele necesare. Corpul tău o să îți dea semnale sau tu o să conștientizezi că nimic nu mai e la fel.

Poți să iți dai seama că anumite lucruri nu îți mai fac bine ori că locul de muncă nu îți mai priește. Sănătatea trebuie să fie la tine pe primul plan. Indiferent de vârsta pe care o ai. Trebuie să ai grijă și de propriul stil de viață, nu doar să mergi la doctor. Pentru că Saturn nu suportă superficialitatea și nici fraza "Lasă că merge și așa!”

Relația cu timpul este și ea la fel de utilă, să nu uităm că Saturn este Cronos. Trebuie să îți gestionezi altfel timpul în iunie și să îl dozezi pentru tine, nu pentru ceilalți. Trebuie să îți dai seama de faptul că ai nevoie de timp pentru tine. Și să îți amintești că timpul costă. 

Când Saturn se pregătește de retrogradare, el vine cu multe teste. Și nu trebuie să le privești numai ca pe ceva negativ. Saturn vrea să conștientizezi că nu trebuie să trăiești prin ceilalți.

În Casa a patra, o să aveți foarte multă gălăgie în luna iunie. Jupiter, guvernatorul vostru, este acolo după 26 mai și o să ai și o Lună Nouă pe data de 6 iunie. Mulți dintre voi vor avea senzația că nu mai vor să stea în același loc sau că trebuie să se schimbe ceva în locuință. 

Sunt avantajați cei care vor să se mute, cei care vor să vândă, să cumpere, să reamenajeze. Dar și cei care vor să repare ce nu a funcționat până acum. 

Apar și foarte multe evenimente legate de familie: întâlniri, vizite, nunți, botezuri. Se va întâmpla o reconectare cu rădăcinile voastre. 

Cu Soarele și cu Venus în Casa a cincea trebuie să ai grijă și de zona amoroasă și să o privești într-un mod mai autentic. 

Poți să citești și: Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel