Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna iunie pentru Leu și cei cu Ascendent în Leu? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete!

 

Leu și Ascendent în Leu IUNIE 2024

În primele trei săptămâni ale lunii iunie, va trebui să tragi cât mai tare.

Pe 9 iunie, Marte intră în casa a zecea, cea a carierei, a statutului și a rolului tău în societate. Timp de un an, tu l-ai avut pe Jupiter în casa a zecea. Tot acolo a avut loc și conjuncția Jupiter-Uranus. Cu siguranță, ai trecut prin multă instabilitate, multe schimbări și prin momente în care ai simțit că nu ești validat. Ego-ul tău a avut de suferit.

Acum, va trebui să lupți tare pentru tot ceea ce îți dorești, mai ales pe plan profesional. Nu trebuie să renunți și nici să faci compromisuri. Va fi necesar să lupți pentru drepturile tale, pentru cine știi tu că ești și pentru ce știi tu că poți să faci.

Lui Marte în casa a zecea îi place să demonstreze. Prin urmare, asta va trebui tu să le arăți oamenilor. Ai grijă, totuși, la relațiile cu șefii și cu oamenii importanți din viața ta.

Marte își dorește ca tu să fii ambițios și să te împingă de la spate. Dacă până acum nu ai îndrăznit să comentezi, acum poți lua atitudine. Dar nu o face pe un ton critic sau cu o voce autoritară. Spune atunci când nu ești de acord. Oamenii vor aprecia foarte mult sinceritatea ta, chiar dacă pe moment se vor răzvrăti.

Previziuni astrale. Ce aduce Saturn pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Marte în casa carierei mai are un dar: acela de a te înfuria în orice ipostază importantă din viața ta, nu doar când vine vorba de serviciu. Dacă te duci undeva la o instituție sau un ghișeu, nu mai ai răbdare și te cerți. Faci reclamații și sesizări, însă unele dintre ele te-ar putea ajuta.

În ultima parte a lunii, va trebui să faci un pas în spate și să te îngrijești de ce ai prin casă, la propriu și la figurat. Conform Danielei Simulescu, este vorba și despre mediul în care locuiești, dar și despre „acasă-ul” interior.

De pe 20 iunie, când Soarele intră în casa a douăsprezecea, retrage-te și gândește-te la ceea ce îți dorești tu de la viitorul apropiat. În casa a unsprezecea ai un marcaj destul de puternic pe întreaga durată a lunii. Așadar, trebuie să te gândești care e următorul pas și ce vrei tu să faci în perioada următoare.

Vei primi oportunități doar dacă ești dispus să faci un pas înainte. Mai întâi, reflectează la ceea ce este autentic pentru tine. Nu te lua după ceilalți oameni, urmează-ți propriul drum. Finalul lunii te poate ajuta enorm.

Saturn va retrograda în casa a opta. Sfârșitul lui iunie îți aduce și niște preocupări pe plan financiar. Poate ai planuri și vrei să faci schimbări, dar nu ai resurse. Saturn te învață să faci totul din nimic.

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel