Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna iunie pentru Fecioară și cei cu Ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete!

Fecioară și Ascendent în Fecioară IUNIE 2024

Pe data de 29 iunie, Lilith îți va părăsi semnul. A fost în semnul tău din octombrie 2023 și probabil că ți-a adus destul de multe provocări. Cu cât se apropie de ieșirea din Fecioară, s-ar putea să își arate mușchii cu adevărat.

Lilith aduce un curaj nebunesc, independență și detașarea de tot ceea ce este acceptat de societate. Lilith este punctul unde ajunge Luna cel mai departe de Pământ. Luna înseamnă emoții, prin urmare se rupe de tot de acestea.  Așadar, spre finalul lunii ți-ai putea dori să schimbi o relație din temelii, să schimbi un loc de muncă sau chiar să faci ajustări la propria persoană.

Lilith are legătură și cu neîncrederea în propria persoană. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, doamnele și domnișoarele în luna iunie, s-ar putea găsi pe rețelele sociale uitându-se la alte persoane și găsindu-și defecte. De exemplu, „Eu nu am nasul așa, nici picioarele sau mâinile așa”. V-ați putea confrunta cu nevoia de a fi cât mai magnetice, carismatice și atrăgătoare.  Problema este că nu vine dintr-un echilibru, ci dintr-o neîncredere uimitoare.

Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Cu cât se apropie de finalul acestui tranzit, Lilith ar putea aduce nevoia de a face o schimbare radicală de înfățișare, indiferent de vârstă. Dar mai poate aduce și curajul de a te dezlipi de o situație în care te-ai simțit înrobit. Poate fi vorba despre relație, locul de muncă sau situații amicale. Nu mai ai chef să faci pe plac nimănui.

După care, tot pe 29 iunie, Saturn își oprește retrogradarea în casa a șaptea. Ultima săptămână a lunii iunie vine cu foarte multe teste pe plan relațional. Saturn a intrat în casa a șaptea în martie 2023, unde va rămâne până în 2026. Toate relațiile sunt testate. Când Saturn își începe retrogradarea, toate lucrurile pe care nu le-ai discutat până acum cu partenerul vor fi reluate. Nu mai poți fugi de ele.

Saturn testează relațiile lungi, dar și partenerii pe care i-ai întâlnit recent și cu care vrei să intri într-o relație. Mai aduce un pic de întârzie, un „Hai să ne mai gândim”.

Jupiter se află în casa a zecea, unde vom avea și-o Lună Nouă pe data de 6 iunie. Trebuie să reții că partea profesională este destul de marcată. Este și Mercur pe acolo. Daniela Simulescu îți recomandă ca la serviciu să fii cât mai liniștit. Fii echilibrat și stai în banca ta. Lasă lucrurile să decurgă de la sine. Toate schimbările care vor veni, o să fie în sprijinul tău. Pe moment, nu totul va fi pe placul tău. Din punctul astrologului de vedere, la serviciu pot fi destul de multe oportunități.

Confruntări astrale pentru TOATE zodiile cu Lilith în Fecioară. Sunt valabile până la final de iunie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel