Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna iunie pentru Berbec și cei cu Ascendent în Berbec? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete!

Berbec și Ascendent în Berbec IUNIE 2024

În primul rând, Marte, guvernatorul tău, face o schimbare. Pe data de 9 iunie, îți părăsește semnul și intră în casa a doua. Marte se simte foarte bine la tine în vizită. Problema este că atunci când se pregătește să ajungă la ultimele grade, își face de cap. Așadar, în prima săptămână din prima lună a verii, ai putea fi înconjurat de furie. Peste tot unde vei merge, te vei simți nervos și irascibil. În plus, o să fii nerăbdător și agresiv. Astrologul Daniela Simulescu îți recomandă să stai departe de conflicte și de situațiile extreme. Nu lua decizii pripite. Câteodată, Berbecii se manifestă foarte mult verbal. Prin urmare, este important să ai grijă și la ce vorbe arunci.

Începând cu data de 9 iunie, Marte se duce în casa a doua, care are o legătură foarte mare cu tot ce înseamnă venituri, buget și banii pe care îi faci din munca proprie. De obicei, Marte în această casă este foarte bun pentru că aduce curaj și îndrăzneală. Dar, într-un aspect negativ, ai putea avea de-a face cu foarte multe cheltuieli. Pregătește-te din timp. Planifică un buget. Marte își dorește să îți organizezi cheltuielile. Să știi cât te costă fiecare datorie.

Ce aduce Jupiter pentru Berbec/Ascendent în Berbec până în iunie 2025

Jupiter își intră în drepturi prin casa a treia. Este o perioadă nemaipomenită să înveți, să studiezi, să progresezi și să faci schimbări. Lui Jupiter în casa a treia îi place să te facă să începi multe lucruri deodată. În următorul an, cu Jupiter în Gemeni, nu trebuie să duci totul la un anumit nivel, ci să testezi din mai multe părți. Aventurează-te și experimentează, astfel încât anul viitor în iunie să poți culege roadele a ceea ce ai învățat.

În luna iunie, pentru tine este foarte important să ai în vedere partea financiară, după care partea de progres și de mișcare. Vor fi destul de multe evenimente în viața ta. Te poți întâlni și reîntâlni cu oamenii dragi. Din punctul de vedere al astrologului, cu atât de mult marcaj în casa a treia, vei avea întâlniri scurte cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Profită de luna iunie să înveți ce înseamnă schimbarea, adaptarea și cum să nu te mai iei atât de mult în serios. Astrele te invită să fii mult mai atent la valoarea ta, la cum te vinzi și cum oferi celorlalți informațiile despre tine.

La sfârșitul lunii, Saturn își va începe retrogradarea în casa a douăsprezecea. Va fi cazul să îți faci puțină ordine în ceea ce înseamnă trecutul tău, dar și atunci când este vorba de sănătatea pe care nu ai îngrijit-o până acum. Ai putea găsi o soluție, un medicament sau un doctor potrivit.

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel