Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Cum va fi luna viitoare pentru nativii Balanță? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete.

Balanță/Ascendent în Balanță IUNIE 2024

Să începem cu sfârșitul! Pe data de 29 iunie, Lilith va părăsi semnul Fecioarei și va intra chiar în semnul tău. Ce se întâmplă? Acest tranzit s-ar putea să te provoace destul de mult încă înainte de a-și face intrarea glorioasă în semnul tău. Atât timp cât a fost în Casa a douăsprezecea, din octombrie anul trecut, cel mai probabil te-ai confruntat cu situații legate de sănătate, situații legate de mediul profesional ori situații care au legătură cu propria rutină.

Chiar dacă la această dată, Lilith își vă începe tranzitul în semnul tău, astrologul te îndeamnă ca încă de pe acum, să fii foarte atent la cine crezi tu că ești. Cumva, și pe 29 iunie, și Saturn își începe retrogradarea în Casa a șasea, tocmai ca să îți mai aducă aminte de toate testele prin care ai trecut. Așadar, ai face bine să ai foarte multă grijă la sănătate. Nu pentru că Lilith îți va aduce aceste probleme în zona de sănătate, ci pentru că aceasta poate să îți aducă pe urmă o obsesie sau un scop atât de puternic, încât te face să uiți de propria persoană. Așa că trebuie să aștepți acest tranzit fiind echilibrat, sănătos și fără vreo problemă cronică sau acută.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Balanță/Ascendent în Balanță până în 2026

Ține cont și de faptul că prima parte a lunii o să ai în Casa a noua foarte multe planete. Soarele, Luna, Venus, Jupiter. În consecință, în primele săptămâni ale lui iunie, astrologul te îndeamnă să călătorești cât mai mult. Desigur, aceste călătorii nu trebuie să fie peste mări și țări, dar dacă ai ocazia și resursele să faci asta, va fi perfect. Cei care nu au călătorit niciodată sau nu au îndrăznit încă o pot face în iunie. Au ocazia să găsească o ofertă bună, pot găsi o cazare pe undeva, pot avea dintr-o dată curajul să zică faptul că și-au dorit tot timpul să iasă din țară. 

Călătoriile sunt foarte bine aspectate în perioada următoare. Dar nu doar cele în străinătate, ci și cele din țară, drumețiile, pelerinajele, excursiile de tot felul. Bucură-te și de simple vizite dar nu sta locului în iunie. 

Cei care au studii, examene sau cei care vor să acceseze o nouă formă de învățământ vor avea succes. La începutul lunii iunie, sunt foarte multe aspecte nemaipomenite în acest sens. Indiferent dacă ai Soarele sau ascendentul în Balanță, ești invitat să înveți ceva nou. Citește o carte, vezi un documentar, stai de vorbă cu oameni mai deștepți decât tine și absoarbe informații de la ei precum un burete. 

Fii mai deschis! Când Jupiter trece prin Casa a noua, trebuie să îți faci planuri și să îți setezi obiective puternice. În care să crezi cu adevărat. Fii optimist și îndrăznește mai mult. Nu te mai gândi că nu ai resursele de care ai nevoie. Trebuie ca tu însuți să îți oferi încredere și șanse. 

La final de lună, sunt foarte multe șanse și pe plan profesional de care trebuie să profiți din plin.

Ai în vedere și acest articol: Ce aduce Sezonul Gemenilor pentru fiecare zodie până pe 21 iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel