Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Horoscop lunar. Iată recomandările pentru fiecare semn al zodiacului!

Luna iunie va fi una destul de dinamică!

Discutăm despre o Lună Nouă în Gemeni, care va avea loc pe 6 iunie. Pe 9 iunie, Marte intră în al doilea semn din zodiac, cel al Taurului. Vom intra și în sezonul Racului, deci avem Solstițiul de vară pe data de 20 iunie. 

Pe 29 iunie, Saturn, planeta maturizării și a disciplinei, își începe retrogradarea în semnul Peștilor, unde va rămâne până pe 15 noiembrie. Pentru cei cu semne mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești), această perioadă va fi marcată de răzgândiri, amânări și revelații mai mult sau mai puțin plăcute. Vor învăța să distingă între vis și realitate.

În aceeași zi, Lilith pășește în semnul Balanței pentru nouă luni. Relațiile noastre vor suferi schimbări fundamentale. Conceptul de pace va fi perceput diferit. Nu vom mai dori să urmăm exemplele oferite de societate și vom încerca să ne detașăm de partea prea diplomată din noi.

Ce îi așteaptă pe nativii zodiacului? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete!

Berbec/Ascendent în Berbec

În luna iunie, trebuie să acorzi atenție aspectelor financiare, urmate de progres și mișcare. Vor avea loc numeroase evenimente în viața ta. Ai ocazia să te întâlnești și să te reîntâlnești cu persoane dragi. Având atât de multe influențe în casa a treia, vei avea întâlniri scurte cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Profită de luna iunie pentru a învăța despre schimbare, adaptare și cum să nu te iei atât de în serios. Astrele te încurajează să fii mai conștient de valoarea ta, de modul în care te prezinți și cum împărtășești informațiile despre tine. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Pe 9 iunie, Marte își începe tranzitul în semnul tău, iar asta aduce o doză semnificativă de curaj, încredere, forță și ambiție. O să fii împins să ieși din zona ta de confort. De obicei, ești reticent, pragmatic, nu ești tentat să accepți ușor propunerile. Când Marte se află în semnul tău, poate să te irite, provocând situații neplăcute care, la momentul respectiv, par nedrepte. Cu toate acestea, vei reuși să faci un pas înainte. Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Fără îndoială, tu ești vedeta lunii. Pe 26 mai, Jupiter a intrat în semnul tău, ceea ce aduce un val de noroc și oportunități. Mercur, propriul guvernator, te va vizita și el. Pe 6 iunie, o Lună Nouă are loc tot în semnul tău, beneficiind de prezența lui Venus și Jupiter. Acesta este un moment excelent pentru cei care doresc să înceapă un nou capitol în viață. Totuși, chiar dacă îți dorești o schimbare semnificativă, aceasta s-ar putea să nu se întâmple exact cum îți imaginezi. Poți trece printr-o criză care te va determina să cauți prospețimea și noutatea. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Rac/Ascendent în Rac

Primele trei săptămâni ale lunii nu sunt favorabile pentru tine. Pe 20 iunie, Soarele va intra în semnul tău. Până atunci, este posibil să trebuiască să faci un pas înapoi. În prezent, Soarele, Jupiter și Venus se află în casa a douăsprezecea, ceea ce sugerează că ar trebui să te retragi puțin și să te concentrezi pe aspectele spirituale și pe sănătate. Ferește-te de oamenii și situațiile nepotrivite. În ultima săptămână din iunie, vei avea ocazia să strălucești. Soarele și Venus vor intra în semnul tău, iar tu vei fi pregătit să progresezi. Vezi aici previziunile complete pentru Rac.

Leu/Ascendent în Leu

În primele trei săptămâni ale lunii iunie, va fi necesar să depui eforturi maxime. Pe 9 iunie, Marte intră în casa a zecea, cea a carierei și a rolului tău în societate. Luptă pentru ceea ce îți dorești, mai ales pe plan profesional. Nu trebuie să renunți și nici să faci compromisuri. Marte în casa a zecea adoră să faci demonstrații de forță și competență, așa că arată-le oamenilor de ce ești capabil. Marte vrea să fii ambițios și să te împingă de la spate. Dacă până acum ai evitat să îți exprimi opiniile, acum este momentul să o faci. Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe 29 iunie, Lilith îți părăsește semnul, unde a fost din octombrie 2023. Probabil te-a provocat intens de atunci și până acum. Pe măsură ce se apropie de ieșirea din semnul tău, își va arăta adevărata putere. Spre finalul lunii, s-ar putea să simți nevoia să schimbi radical o relație, un loc de muncă sau chiar să faci ajustări semnificative la propria persoană. Lilith este asociată și cu neîncrederea în sine. Observând alte persoane, s-ar putea să îți descoperi propriile defecte. Totuși, Lilith îți aduce curajul de a te elibera dintr-o situație în care te-ai simțit captiv. Nu vei mai încerca să faci pe plac nimănui. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță/Ascendent în Balanță

Începem cu vestea cea mai importantă! Pe 29 iunie, Lilith/Luna Neagră va intra în semnul tău! Acest tranzit te poate provoca chiar înainte de această dată. Cât timp Lilith a fost în casa a douăsprezecea, din octombrie anul trecut, este posibil să te fi confruntat cu probleme legate de sănătate, mediul profesional sau rutina zilnică. De acum înainte, fii foarte atent la percepția ta despre sine. În aceeași zi, Saturn își începe retrogradarea în casa a șasea, amintindu-ți de toate provocările prin care ai trecut. Sănătatea va deveni o prioritate pentru tine. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe 9 iunie, Marte, guvernatorul tău, intră în casa a șaptea, animând relațiile tale pe tot parcursul lunii. Toată atenția ta va fi concentrată în acest domeniu. Marte aduce agitație, scandal și multe certuri, deoarece îi place să provoace și să irite. Așadar, în iunie, relația cu partenerul tău ar putea fi tumultuoasă și neliniștită. Casa a opta este, de asemenea, plină de influențe. Ai ocazia să reaprinzi pasiunea, iar zona de intimitate va fi foarte importantă pentru tine. Spre finalul lunii iunie, îți vei reveni și pe plan profesional. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei avea casa a șaptea plină de planete, iar pe 6 iunie va avea loc și o Lună Nouă în această zonă. Din perspectiva relațiilor, se ivesc oportunități însemnate pentru tine. Dacă ești singur, vor apărea momente favorabile să treci la acțiune. Luna iunie te îndeamnă să nu rămâi închis în casă, ci să ieși și să interacționezi cu diverse persoane. Totuși, nu te grăbi să intri într-o relație. Permite lucrurilor să evolueze natural pe plan sentimental, dar nu uita să te bucuri de procesul cuceririi. Dacă ești deja într-o relație, atmosfera ar putea fi supusă unor teste, deoarece Jupiter aduce dorința de schimbare. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pe 29 iunie, Saturn, guvernatorul tău, își începe retrogradarea în casa a treia. Ce aduce acest lucru? Multe dintre promisiunile făcute, proiectele pe care le aveai în plan sau planurile de scurtă durată se vor relua. Totul va începe să se desfășoare într-un ritm mai lent. Cu toate acestea, alte tranzite te vor irita. Casa a șasea va fi plină, semnificând că vei munci foarte mult. Cu toate acestea, unele proiecte îți vor aduce satisfacție. Reușești să îmbini utilul cu plăcutul, dar s-ar putea să te simți epuizat. Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În luna iunie, este esențial să vezi partea plină a paharului în mod constant. Vor fi multe planete în casa a cincea, unde se va adăuga și o Lună Nouă pe 6 iunie. Venus și Jupiter îți sugerează să fii optimist. Indiferent de etapa vieții în care te afli, este important să te joci, să te distrezi și să participi la evenimente. Aceasta va fi o lună favorabilă și pentru a întâlni oameni noi. Cei care au copii ar trebui să se bucure de timpul petrecut alături de ei și să se joace mai mult. În plus, vei depăși anumite obstacole care nu îți convin. Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn își începe retrogradarea în semnul tău pe 29 iunie, și va rămâne astfel până pe 15 noiembrie. Efectele acestui tranzit se vor resimți pe toată durata lunii iunie. Saturn se află în semnul tău din martie anul trecut și te va însoți până în 2026. Pe măsură ce se apropie de retrogradare, Saturn își va evidenția impactul. Recomandarea este să acorzi o atenție deosebită sănătății tale. Vei observa că unele aspecte din viața ta nu îți mai fac bine sau că locul de muncă nu ți se mai potrivește. Este important să ai grijă și de propriul tău stil de viață, nu doar să consulți medicul. Vezi aici previziunile complete pentru Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel