Horoscop IUNIE 2024 Pești. Poți fi un obstacol în calea oamenilor!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Maren Altman, astrolog internațional, ne aduce mesajele lunii iunie pentru Pești și cei cu Ascendent în Pești!

Luna iunie se va concentra mult pe casă și familie și probabil te vei muta într-un nou mediu.

În primele zile ale lunii, Soarele va face conjuncție cu Venus în casa a patra, cea a familiei și a locuinței. Vei avea parte de armonie și o bună înțelegere socială cu membrii familiei sau cu cei cu care locuiești.

După care, Jupiter va face un trigon cu Pluto, ceea ce sugerează că expansiunea și importanța familiei în viața ta te ajută să îți ajustezi sănătatea mentală și să te simți mult mai bine interior.

Mercur va face și el o conjuncție cu Jupiter în casa familiei și locuinței. Așteaptă-te la vești bune sau comunicare pozitivă cu membrii familiei.

Pe 6 iunie, o Lună Nouă în Gemeni se alătură planetelor din casa a patra. Marchează un nou început legat de aceleași domeniu. Probabil te vei muta cu persoane noi sau vei începe ceva nou în viața de familie.

Cu toate acestea, în aceeași perioadă, Venus va face un careu cu Saturn în casa întâi, ceea ce ar putea însemna că tu însuți vei fi rece sau vei stabili o limită. Dinamica familială va fi afectată.

Pe 9 iunie, Marte va intra în casa a treia în Taur, cea a productivității și conținutului, așa că s-ar putea să depui mult efort sau să rezolvi multe probleme legate de aceste planuri.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Mai apoi, Marte va face un careu cu Pluto în a casa a douăsprezecea. Sugerează că sănătatea ta mentală și lucrurile cu care te confrunți intern ar putea fi în conflict cu productivitatea intensă pe care ți se cere să o ai.

La mijlocul iunii, Mercur va face o conjuncție cu Soarele din Gemeni. O să ai parte de claritate, vei realiza unele lucruri sau un aspect care ține de casă și familie poate ieși la iveală.

Mercur va face o conjuncție cu Venus în aceeași casă. Vine din nou comunicare pozitivă și sănătoasă despre casă și familie. Maren Altman are o avertizare pentru tine: „Totuși, în aceeași perioadă, Mercur va face un careu cu Neptun în prima casă, astfel încât ai putea fie să încurci oamenii, fie să fii necinstit sau să ai o părere neclară despre lucruri, ceea ce duce la dificultăți în comunicare.”

Pe 17 iunie, Venus va intra în Rac și se va duce în casa a cincea. Este un moment nemaipomenit pentru creativitate, distracție și pentru relațiile romantice.

Pe 22 iunie, Luna Plină din Capricorn se va petrece în casa a unsprezecea. Marchează o eliberare legată de cercul tău social. Ceva se finalizează sau iese la lumină.

Saturn își începe retrogradarea în semnul tău pe data de 29 iunie, unde va rămâne până pe 15 noiembrie. Tu vei resimți efectele pe toată durata lunii. Saturn se află în semnul tău din luna martie a anului trecut. Atunci când se apropie de retrogradare, își arată mușchii. Va trebui să ai grijă de sănătate. Relația cu timpul este și ea un factor important. Vai fi necesar să îți gestionezi altfel timpul în iunie și să îți dai seama de faptul că ai nevoie de timp pentru tine.

Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel