Horoscop IUNIE 2024 Leu. Alege-ți bătăliile cu grijă!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Ruxandra Gheordunescu-Preda, astrolog internațional, aduce previziunile lunii iunie pentru nativii Leu și cei cu Ascendent în Leu!

În prima săptămână din iunie, vei avea motive de sărbătoare. Ai foarte multe planete în casa a unsprezecea, cea a prietenilor și comunității.  Se pare că vei sărbători ceva public, în cadrul unui grup de oameni.  

De asemenea, ai putea să te întâlnești cu comunitatea ta, ca să dezvălui ceva ce ai ținut secret. Poate fi legat de viața  amoroasă, dar poate și de copiii tăi. Se pare că mulți oameni vor fi foarte fericiți pentru tine, vor avea multe întrebări și va trebui să oferi multe detalii.

Tot la începutul lunii, este un moment excelent să ieși în lume, să te conectezi cu persoane cu aceleași și să te alături comunității potrivite.

Dacă ești singur, în prima săptămână a lunii,  poți întâlni pe cineva prin intermediul prietenilor sau pur și simplu să dai peste cineva care îți va schimba viața, poate la un concert sau un eveniment similar.

Luna nouă din 6 iunie este un moment excelent pentru a începe un proiect de grup, pentru a seta noi intenții și obiective pentru viitor, mai ales împreună cu parteneri, colaboratori, prieteni și comunități mari care doresc să atingă aceleași lucruri pe care le dorești și tu. În plus, ai putea deveni parte dintr-o organizație care va avea un impact favorabil asupra carierei tale.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Astrologul te avertizează cu privire la data de 9 iunie. Iată ce îți transmite: „Ai putea avea o interacțiune tensionată cu cineva pe tema banilor sau a valorilor diferite. De asemenea, ai putea simți că relația cu un prieten nu merge așa cum te-ai așteptat. Poți simți o oarecare răceală sau distanță de la un prieten sau de la cineva cu care colaborezi.

Simt că o obligație ar putea interfera cu distracția și socializarea. Dacă ai un partener, acesta ar putea avea nevoie de tine, să fii prezent și să îi oferi sprijinul. Asta ar putea interfera cu planurile pe care le aveai cu prietenii.”

Câteva zile mai târziu, Marte va face un careu  cu Pluto. Va trebui să fii destul de atent deoarece lucrurile nu vor fi bune pentru tine. Ruxandra spune:

„Poate duce la conflicte explozive, lupte de putere ascunse și conflicte mocnite care îți pot zgudui poziția în organizația profesională. Aceste conflicte sunt foarte transformative și pot submina un parteneriat sau o colaborare existentă, poate cu cineva cu care ai lucrat profesional. Este posibil să decizi să întrerupi legăturile din cauza frustrării și a sentimentului de trădare după ce ai descoperit ceva ascuns.

În această perioadă, ai putea avea lupte de putere intense cu un șef sau chiar cu partenerul de viață. Nimeni nu pare dispus să cedeze, iar aceste conflicte ar putea duce la sfârșitul unei relații. Recomandarea mea este să îți alegi bătăliile cu grijă, deoarece pot avea efecte pe termen lung.”

Începând cu 9 iunie, Marte tranzitează casa carierei, ceea ce înseamnă că vei depune multă energie în problemele profesionale. Este posibil să simți nevoia să preiei conducerea în proiectele profesionale, ceea ce ar putea duce la provocări și conflicte cu partenerul tău, care ar putea simți că petreci prea mult timp la muncă și prea puțin acasă. Marte te face foarte motivat să îți urmezi obiectivele profesionale.

Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

După care, Mercur face un careu cu Saturn, iar discuțiile despre bani nu vor duce nicăieri. Ai putea vorbi despre implicațiile financiare cu un prieten, partener sau colaborator de afaceri și să realizezi că nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Ai putea descoperi că restricțiile financiare îți limitează planurile de viitor și va trebui să faci ajustări.

Când Mercur va face conjuncție cu Soarele, vei avea claritate mentală și vei deveni mai fluent, mai ales în transmiterea unui mesaj către comunitate.

Mercur și Venus vor face careu cu Neptun. Ai putea fi dezamăgit de cineva care a ascuns ceva legat de situația lor financiară. Dacă simți că cineva încearcă să te înșele, probabil ai dreptate. Fii precaut cu oportunitățile de investiții care par prea bune pentru a fi adevărate.

Pe 22 iunie,  Lună Plină în Capricorn sugerează că finalizezi cu succes un proiect sau o sarcină profesională, demonstrându-ți abilitățile de lider. Este posibil să închei o colaborare și să treci la altceva. De asemenea, ai putea vedea rezultate pozitive în ceea ce privește sănătatea, mai ales dacă ai început să lucrezi la ea acum șase luni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel