Horoscop IUNIE 2024 Gemeni. Conflicte cu apropiații și provocări mentale

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Cam White, astrolog american, ne aduce previziunile lunii iunie pentru nativii Gemeni și cei cu Ascendent în Gemeni!

În prima casă se petrece multă activitate și prima casă, alături de a patra, a șaptea și a zecea, sunt întotdeauna deosebit de importante.

La tine, totul are loc în prima ta casă, deci se referă la corpul tău, la tine însuți, la imaginea ta.

Jupiter este recent intrat în semnul tău. Ultima dată când am avut Jupiter în Gemeni a fost în 2012. Ce se întâmpla în vara lui 2012 în legătură cu cariera și relațiile? Ai avut oportunități care ți-au adus entuziasm și mai multă încredere în tine, dar în același timp au fost puțin provocatoare? Reflectează la asta, în ceea ce privește relațiile și cariera.

Vom avea o conjuncție între Soare și Venus. Ce se întâmpla în iunie 2016? Iunie 2016 a fost ultima dată când am avut această conjuncție.

Ce este complicat pentru tine este că Venus guvernează casa a cincea, care se referă la dragoste, romantism, plăcere, copii, artă, muzică, recreere. Chiar și la un nou început în acest domeniu, legat de tine, corpul tău, imaginea ta, viziunea ta asupra lumii, felul în care arăți. Dar este și guvernatorul casei a douăsprezecea, care se referă la subconștient, frici, fobii, auto-sabotaj, retragere. S-ar putea să fie ceva ce ai avut în minte și ai dorit să schimbi, ceva care va ieși la suprafață până la începutul lui iunie. Poate fi ceva ce îți dorești, ceva care îți aduce plăcere.

Previziuni astrale. Ce aduce Neptun, planeta iluziilor, pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Cam White îți mai pune în vedere că: „În iunie, te desprinzi de anumite lucruri. Este un proces de lungă durată de epuizare a creativității, dar ar putea fi începutul a ceva nou în acest sens. Ce îmi place la începutul lui iunie este cât de multă activitate avem în Gemeni. Mercur este în prima casă și te simți mult mai bine. Este în conjuncție cu Jupiter, ceea ce este important pentru relații. O să ai parte de o conexiune majoră în relații, te simți mai conștient și mai încrezător.”

Apoi, pe 9 iunie, Marte intră în Taur. Marte guvernează a șasea casă, care se referă la sănătate, rutine zilnice, colegi, precum și a unsprezecea ta casă, care se referă la prieteni. Intră în a douăsprezecea casă, legată de izolare, subconștient, frici, fobii, inamici ascunși.

Vine un moment în care va trebui să fii mai atent. Iată ce spune Cam: „Aceasta poate însemna conflicte cu prietenii, posibile probleme de sănătate, dar nu ceva grav, poate doar alergii sezoniere sau energie scăzută. A unsprezecea casă este tot guvernată de Marte, iar în a douăsprezecea poate aduce drama în relațiile cu prietenii, dezvăluind adevăratul lor caracter.”

La mijlocul lunii, Mercur va face o conjuncție cu Soarele. În această perioadă, totul devine clar, oportunitățile sunt evidente, iar această conjuncție reprezintă apogeul acestei clarități. Aduce multă claritate cu privire la viitor.

Pe 29 iunie, Saturn își începe retrogradarea. De la începutul anului, Saturn ți-a adus noi responsabilități și necesitatea de a fi mai disciplinat. În perioada retrogradării, este un moment de învățare practică. Saturn direct este ca munca de birou, iar Saturn retrograd este ca munca de teren. Saturn retrograd în casa a zecea, cea a carierei, îți va testa noile discipline și responsabilități.

Pluto retrograd. Efecte puternice în viitorul apropiat pentru patru zodii

Ultimul lucru de care te avertizează astrologul este: „Din ianuarie și până în iunie, ai învățat aceste noi abilități, iar acum vei fi împins să le aplici în mod practic, trecând prin provocări mentale legate de capacitatea ta de a le gestiona.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel