Horoscop IUNIE 2024 Fecioară. Lipsa de motivație își lasă amprenta!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Cam White, astrolog american, ne aduce previziunile lunii iunie pentru nativii Fecioară și cei cu Ascendent în Fecioară!

Pe 26 mai, Jupiter a intrat în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 10 iunie 2025. Cam White spune: „Ultima dată când Jupiter a fost în Gemeni a fost în jurul lunii iunie 2012. Gândește-te la vara anului 2012 și la ce se întâmpla atunci cu cariera și reputația ta. Analizează ce oportunități ai avut sau dacă acestea s-au extins în vreun fel, pentru că aceasta a fost ultima dată când Jupiter a fost în Gemeni.”

La începutul lunii, Venus va face o conjuncție cu Soarele. Reprezintă un nou început, o reîmprospătare. Venus guvernează a doua casă, cea a banilor, dar și casa a noua, cea a spiritualității, călătoriilor, educației superioare.

Ultima dată când Venus din Gemeni a făcut o conjuncție cu Soarele a fost în iunie 2016. Ce se întâmpla în iunie 2016 în legătură cu munca și cariera ta? S-a schimbat ceva atunci? A fost vreun început nou și interesant? Toate acestea sunt legate de casa banilor și casa călătoriilor.

Pe 4 iunie, Mercur, guvernatorul tău,  se duce în Gemeni și face o conjuncție cu Jupiter. Mercur este și guvernatorul casei a zecea, cea a carierei. Apar noi începuturi interesante legate de muncă și carieră.

Totuși, astrologul te avertizează cu privire la tranzitul lui Marte în Taur de pe 9 iunie: „Aici va fi o încetinire semnificativă. Marte reprezintă luptele și conflictele, iar dacă se află în casa a noua, cea a spiritualității, religiei, educației și călătoriilor, există o lipsă de motivație.

Îmi place să-l privesc Marte în a noua casă ca pe un moment de frustrare, ca și cum te răzvrătești. Te poți gândi la iulie și august 2022 și la ce se întâmpla atunci din punct de vedere spiritual. Același lucru se aplică școlii sau călătoriilor. A fost multă încetinire și au apărut dificultăți, deoarece aceea a fost ultima dată când Marte a fost în Taur. Gândește-te la acea perioadă și la cât de frustrantă a fost, mai ales în legătură cu călătoriile, deoarece Marte guvernează și casa călătoriilor pe distanțe scurte.”

Calendar astrologic iunie 2024: Saturn retrograd și Lilith în Balanță

La mijlocul lunii, Mercur face o conjuncție cu Soarele. Acesta este punctul culminant al tuturor schimbărilor majore din carieră pe care le ai. Jupiter este în casa a zecea și dintr-o dată, apar oportunități. Venus aduce un nou început legat de bani și muncă.

Toată luna iunie este despre muncă, carieră, lucruri noi și mai multe oportunități.

Pe 29 iunie, Saturn își va începe retrogradarea. Cam White îți mai pune câteva lucruri în vedere: „Saturn retrogradează în casa a șaptea. Saturn a fost direct pentru o perioadă și ai văzut unde trebuie să fii mai matur, să ai mai multă disciplină și responsabilitate, dar și unde sunt limitele și granițele tale în relații.

Analogic, Saturn direct este ca munca de birou, iar Saturn retrograd este munca de teren. Adică, acum că ai învățat aceste concepte, trebuie să le aplici. Trebuie să faci munca efectivă cu acestea și pare să fie o încetinire în relații, necesitatea de a impune o limită sau de a acționa cu mai multă maturitate și responsabilitate.”

Trei astrologi confirmă! Zodia sprijinită de divinitate până în iunie 2025

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel