Horoscop IUNIE 2024 Capricorn. Vei întâmpina blocaje care îți pot afecta starea!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Maren Altman, astrolog internațional, ne aduce mesajele lunii iunie pentru Capricorn și cei cu Ascendent în Capricorn!

La tine, luna iunie vorbește despre concentrarea pe îmbunătățirea sănătății tale, creșterea încrederii și simțindu-te bine atât fizic, cât și mental.

La începutul lunii, Soarele va face o conjuncție cu Venus în casa a șasea, cea a sănătății fizice și a persoanelor cu care lucrezi. Acest aspect arată că lucrurile merg foarte bine în ceea ce privește sănătatea ta și starea de bine, precum și în relațiile cu colegii de muncă. Astfel construiești o echipă solidă în jurul tău.

După care, Jupiter va face un trigon cu Pluto. Acest aspect sugerează că sănătatea ta fizică și oamenii cu care lucrezi te ajută să rămâi pe drumul cel bun în ceea ce privește câștigurile financiare.

Mercur va face și el o conjuncție cu Jupiter în casa a șasea. Îți aduce vești bune și lucruri pozitive în legătură cu sănătatea ta fizică sau persoanele cu care lucrezi.

Pe 6 iunie, Luna Nouă se petrece în casa a șasea. Din nou, este vorba despre sănătatea fizică, adică vei avea un noi început. Totodată, vorbește despre modul în care ai grijă de tine și de relațiile cu colegii de muncă, formând astfel o nouă echipă.

Câteva zile mai târziu, lucrurile nu mai merg atât de lin pentru tine. Ce spune astrologul? „Venus va face un careu cu Saturn în casa a treia, ceea ce poate arăta că cerințele zilnice de productivitate îți creează un blocaj în obținerea rezultatelor dorite fie în ceea ce privește sănătatea, fie în relațiile de muncă. Probabil ești foarte ocupat și acest lucru te împiedică să petreci timp cu oamenii cu care dorești să lucrezi sau să te ocupi de sănătatea ta.”

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie: „Trebuie să vezi bucuria ca pe o responsabilitate!”

După care, iar urmează un avertisment pentru tine. „Pe 9 iunie, Marte va intra în casa a cincea. Fii conștient că ar putea exista mai multe conflicte sau eforturi pe care le vei depune în relațiile romantice sau în creativitate în a doua jumătate a lunii. Marte va face un careu cu Pluto în casa a doua, arătând că ai putea simți că finanțele îți distrag creativitatea și abilitatea de a crea.”

La mijlocul lunii, Soare și Mercur se întâlnesc în casa a șasea. Această conjuncție îți aduce claritate, informații sau realizări specifice legate de sănătate, starea de bine sau persoanele cu care lucrezi. Vei comunica foarte și vei primi vești bune.

Mai apoi, Mercur va face un careu cu Neptun în casa a treia. Fii atent că ceva legat de conținut sau productivitate ar putea fi confuz.

Pe 17 iunie, Venus va intra în casa a șaptea. Vine cu mai multă armonie și ușurință în relațiile tale și înțelegerea cu persoanele apropiate.

Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Taur, Rac, Leu, Balanță, Săgetător și Capricorn

Pe 22 iunie, vom încheia luna cu o Lună Plină în casa întâi. Pune accent pe tine și pe îmbunătățire. Îți atrage atenția și pune accent pe tine, lucru care va merge foarte bine în ultima parte a lunii.

Ultimul lucru pe care ți-l transmite Maren Altman este: „Un aspect din viața ta îți provoacă anxietate. Nu trebuie să iei o decizie sau să fii anxios, nu ești tu cel care trebuie să decidă. Nu trebuie să fii îngrijorat, temerile tale cele mai mari nu se vor adeveri.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel