Horoscop IUNIE 2024 Berbec. Urmează o perioadă cu bariere în productivitate și dezechilibre financiare

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Maren Altman, astrolog internațional, ne aduce mesajele lunii iunie pentru Berbeci și cei cu Ascendent în Berbec!

La începutul lunii, Soarele va face conjuncție cu Venus în casa a treia. Aceasta este o perioadă minunată pentru pasiunea ta legată de o activitate ce necesită comunicare sau conținut. Te vei implica profund în realizarea unor proiecte scrise sau verbale sau în crearea de conținut.

Tot la începutul lunii, Jupiter va face un trigon cu Pluto. Îți arată că abundența financiară te ajută să te concentrezi și să realizezi un anumit obiectiv împreună cu un grup de oameni. Poate că e vorba de ascensiune socială sau doar de faptul că banii îți oferă mai multe oportunități sociale și te extinzi în acest sens.

Mercur va face conjuncție cu Jupiter în casa comunicării, așa că te poți aștepta la vești bune sau chiar tu să fii cel care transmite vești excelente.

Pe 6 iunie, vom avea o Lună Nouă în Gemeni. Indică un nou început sau ceva care te face fericit în ceea ce privește comunicarea, conținutul și productivitatea.

Dar nu toate veștile sunt bune. Maren Altman spune: „După care, Venus va face un careu cu Saturn, ceea ce arată că sănătatea ta mentală poate fi o barieră în cât de productiv ești sau cât de mult poți fi prezent în preajma altora pentru a realiza anumite lucruri.”

Trei astrologi confirmă! Zodia sprijinită de divinitate până în iunie 2025

Până la clipe fericite, mai urmează un moment tensionat pentru tine. „Pe 9 iunie, Marte va intra în casa a doua, cea a veniturilor. Poate aduce probleme financiare începând cu această dată. Marte va face un careu cu Pluto în casa a unsprezecea, prin urmare problemele financiare sau concentrarea pe acestea pot crea tensiuni între grupurile sociale sau prieteni.”, conform astrologului.

Urmează o conjuncție între Soare și Mercur în casa a treia, legată de comunicare, ceea ce îți va aduce o realizare, o conștientizare sau informații noi.

Pe la mijlocul lunii, Mercur va face o conjuncție cu Venus în casa a treia, ceea ce îți aduce din nou o comunicare pozitivă sau o părere excelentă legată de proiectele tale. Totuși, în aceeași perioadă, Mercur va face un careu cu Neptun în casa a douăsprezecea, ceea ce poate aduce confuzie, dezinformare sau neclaritate în ceea ce privește starea ta mentală și sentimentele legate de ceea ce faci.

Pe 17, Venus își va începe tranzitul în Rac. La tine, va fi în casa a patra. Îți aduce mai multă distracție și lucruri pozitive în jurul casei și familiei.

Impulsivitatea Berbecului. Defect sau calitate? Motivul pentru care este liderul zodiacului!

Pe 22 iunie, ne așteaptă o Lună Plină în Capricorn. La tine, se petrece în casa carierei, ceea ce îți poate aduce un sfârșit în carieră.

O ultimă avertizare a astrologului este: „În loc să construiești ceva ce te pasionează, este posibil să dezmembrezi sau să simplifici ceva, poate o ghidare pentru începători în locul unui proiect mai complex pe care l-ai realizat anterior.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel