Horoscop IUNIE 2024 Balanță. Lupte pentru putere și drame

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
Freepik.com

Anastasia, astrolog american, ne aduce previziunile pentru nativii Balanță și cei cu Ascendent în Balanță ale lunii iunie!

În luna iunie, atenția asupra celei de-a opta case continuă pe măsură ce Marte intră în Taur pe 9 iunie. A opta casă este asociată cu datoriile, parteneriatele, acordurile și resursele altor persoane. Prin urmare, este posibil să continui să colaborezi cu alții, să plătești datorii sau să te ocupi de problemele psihologice ale altora.

Marte nu se simte foarte bine în Taur, ceea ce poate însemna o energie mai leneșă și mai lentă. Pentru unii, aceasta va fi o schimbare binevenită după intensitatea lui Marte în Berbec, în timp ce alții ar putea simți nevoia de mai multă putere și determinare.

Anastasia îți pune în vedere: „În această perioadă, pot apărea conflicte și lupte pentru putere, în special între 9 și 14 iunie, când Marte în casa a opta va face un careu cu Pluto din a cincea casă. Pot apărea dezacorduri creative, conflicte de valori legate de paternitate și copii sau drame legate plăcere.”

Pe 26 mai, Jupiter a trecut din Taur în Gemeni, unde va rămâne până pe 10 iunie 2024. În iunie, Soarele, Jupiter, Venus și Mercur vor fi și ele în semnul Gemenilor. Luna Nouă de pe 6 iunie aduce noi începuturi și inspirație. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru călătorii, învățare, cursuri, citit, conexiuni cu religia și filosofia. Poate te vei ocupa de aplicarea pentru vize, scrierea și publicarea lucrărilor tale.

Încă o lună până la retrogradarea lui Saturn în Pești! Previziuni importante pentru PATRU zodii

Astrologul te invită la reflecție în luna iunie: „Este important să nu te supraîncarci și să rămâi ancorat în realitate. Luna Nouă din 6 iunie va face un careu cu Saturn, dar și planetele din Gemeni vor face. Saturn și Neptun sunt în casa a șasea, a muncii, sănătății și serviciului, iar aceste noi viziuni vor trebui să țină cont de obligațiile și responsabilitățile tale zilnice. Poți să adaugi mai multe sarcini pe listă? Ce trebuie să renunți pentru a face loc unui nou proiect?”

Aceste proiecte noi ar putea însemna revenirea la studii, adoptarea unui câine sau chiar să devii părinte. Va trebui să faci un echilibru între responsabilitățile tale actuale și noile tale proiecte. Te poți simți deziluzionat și lipsit de energie.

Anastasia te invită să ai răbdare și îți transmite că lucrurile se vor așeza: „Este important să rămâi răbdător, deoarece energia va deveni mai ușoară și mai armonioasă după ce Venus, Mercur și Soarele vor intra în Rac începând cu 17 iunie.

Planetele din Rac vor pune în evidență casa carierei, reînviind pasiunea și amintindu-ți ce este cu adevărat important pentru tine. Soarele îți va oferi oportunități de a străluci și de a fi mai vizibil, Venus va netezi conflictele cu superiorii și va aduce inspirație pentru proiecte creative, iar Mercur va îmbunătăți abilitățile de comunicare. Aceste lucruri vor fi în armonie cu Saturn în casa muncii și cu Marte în casa finanțelor, făcând energia din a doua parte a lunii iunie mai ușoară și mai fluidă.”

Etalare TAROT iunie 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent. Probleme, înțelepciune, dar și succes!

Pe 22 iunie, avem Luna Plină în Capricorn, în casa a patra, care marchează finalizarea unui capitol început în ianuarie cu Luna Nouă în Capricorn. Aceasta poate sugera o mutare, finalizarea unui proiect de renovare, reîmpăcarea cu un membru al familiei sau o schimbare legată de confort și securitate, unde alegi să creezi mai mult echilibru în viața ta.

Pe 29 iunie, Saturn retrogradează în Pești, în casa a șasea. Îți oferă oportunități de a reevalua cât de mult echilibru ai în viața ta, de a reexamina munca, sănătatea și ritualurile tale zilnice.

O ultimă recomandare pentru tine este: „Poate fi necesar să faci schimbări interioare și exterioare, prin reevaluarea modului în care îți gestionezi energiile și grijile.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel