Horoscop iulie - decembrie 2024. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a fost invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”, unde a făcut dezvăluiri neașteptate pentru toate zodiile.

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, ne spune previziunile până la final de an, pentru primele șase semne ale zodiacului. La ce trebuie să se aștepte fiecare dintre acești nativi?

Prima jumătate a anului 2024 a fost una destul de aglomerată, am avut multe evenimente. Dacă ar trebui să facem o caracterizare a următoarelor șase luni, acestea vor fi unele mai liniștite din punct de vedere astrologic. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne culcăm pe o ureche și să lăsăm lucrurile să se întâmple de la sine. Urmează niște evenimente în ultima jumătate din an care ne obligă să așteptam foarte mult, să ne redobândim încrederea, dar și răbdarea. 

Prima dată, vom avea de-a face cu Mercur retrograd, între 15 și 28 august, care nu va fi una foarte prielnică. Apar întârzieri, blocaje și multe probleme. Mai ales că va fi perioadă de vacanță. 

Avem un aspect care influențează și ultimele luni ale anului și care își pune amprenta chiar până în vara anului 2025. Vorbim de un careu între Jupiter și Saturn. Să ne amintim că Jupiter este în Gemeni, unde va rămâne până anul viitor. Iar Saturn este în Pești până în 2026.

Când acestea două fac un careu, este o luptă fantastică cu timpul. Apare ideea că Universul ne-a dat o oportunitate, dar nu ne lasă să o punem în aplicare. Vom obține roade, dar astrele vor de la noi să avem răbdare. Acest careu se va petrece prima dată pe 20 august. 

La final de an, avem o retrogradare și mai interesantă. Marte va retrograda în semnul Leului începând cu 7 decembrie. Acest aspect aduce o nevoie mult mai mare de afecțiune.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul Berbecului. Ce face Marte retrograd în Casa a cincea? Vine cu un moment care îi trezește la realitate pe acești nativi. Până la final de an, vor avea o existență mai liniștită, mai liniară, dar la final de an, vor avea o dorință extraordinară de a face ceva, de a ieși în evidență. Vor mai multă vizibilitate și vor acționa precum niște actori dramatici și îndrăzneți.

La un moment dat, Marte se va întâlni cu Jupiter, în această vară, așa că vine o perioadă foarte bună pentru schimbare. Vorbim despre schimbări mici, dar care pot să ne îmbucățească viața. Punem accentul mai ales pe educație. Este momentul să învățați ceva. Orice. Până anul viitor, trebuie să faci tot posibilul să te îmbunătățești. Important este să ai mai multe perspective. Pluto se va întoarce puțin în Casa carierei în septembrie și multora dintre Berbeci s-ar putea să le aducă niște decizii importante pe planul profesional.

Taur/Ascendent în Taur

Ce vă plac vouă cel mai mult? Banii! Jupiter este în Casa a doua până anul viitor și este un aspect ideal legat de monetizare. Însă Jupiter va face și acel careu cu Saturn, ceea ce înseamnă că bani vor fi, dar vor apărea și cheltuieli pe măsură. Astrologul îți recomandă, însă, nu doar să strângi și să nu dai banii pe nimic. Surplusul de bani pe care îi ai trebuie să fie înmulțiți. Pentru că oricum apar cheltuieli cu familia, cu casa, diferite evenimente la care trebuie să participi. 

Marte va retrograda la final de an în Casa a patra, ceea ce înseamnă că va trebui să renovezi, să reconfigurezi casa ori, de ce nu, chiar să te muți. Aspectul financiar va fi cel mai important pentru tine în ultima jumătate din an. Trebuie să înveți să fii mai flexibil în ceea ce privește planul financiar.

Pe plan amoros, pot apărea diferite situații. Se pot întoarce oameni din trecut sau dintr-o dată, nu te vei mai simți la fel de bine în relație. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter este în semnul lor până în iunie 2025. Teoretic, sună foarte bine. În teoria astrologică, este cel mai bun aspect pe care-l poți avea. Încrederea în ei a crescut în ultimul timp și va crește și în perioada următoare. Oamenii, când aud de Jupiter, cred pe strada lor răsare soarele, câștigă la Loto, relația cu familia merge de minune, cred că au cel mai mare salariu. 

De fapt, Jupiter te poate ajuta să vezi jumătatea plină a paharului. Poate că ai probleme în familie sau vrei un serviciu mai bun. Dar daca vezi lucrurile cu încredere, vin și oportunitățile. Oamenii vor dori să fie în preajma ta, iar partenerul te va aprecia că poți trece prin niște momente mai provocatoare.

Recomandarea este ca Gemenii să învețe mult. Lor le place să învețe, dar acum trebuie să o facă și mai mult. Trebuie sa citească, să fie curioși, să întrebe, să îndrăznească, să încerce astăzi ceva, mâine altceva. Până la final de an, Gemenii trebuie testeze și să nu se supere că, dacă încep o carte astăzi, mâine alta și nu o termină pe niciuna. Important este ca ei să ia câte o informație din mai multe locuri.Informațiile acumulate îi vor ajuta.

În schimb, mare grijă la sănătate. Jupiter, când intră în casa I, amplifică și ce este bun, dar și ce nu este bun. Dacă au neglijat ar putea să nu fie bine, iar cei care s-au apucat deja de prevenție și știu că au niște probleme, Jupiter îi ajută să găsească cei mai buni specialiști. Retrogradarea lui Mercur nu o să-i afecteze atât de mult. Este posibil ca la final de an, când va exista o retrogradare a Mercur în luna decembrie în casa a VII-a, să apară mici tensiuni cu partenerul. Vor fi discuții și negocieri.

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter este în Casa a douăsprezecea, deci mare grijă la sănătate. Sănătatea lor sau a celor dragi poate să aibă de suferit.  Dacă ar putea să se sacrifice Racii ca să nu sufere alții, ar fi perfect pentru ei, dar nu se poate. Cumva, trebuie să respecți doleanțele celorlalți. Atenție, indiferent de vârsta pe care o aveți, și să nu spuneți că dacă aveți 20 de ani nu există probleme.

Și, mai face ceva tranzitul lui Jupiter în Casa a 12-a. Cere acceptare. În momentul în care accepți, știi că în viață mai sunt și momente grele. Acceptarea, împăcarea cu trecutul și compasiunea față de propria persoană sunt foarte importante. Racii trebuie să călătorească, chiar dacă Saturn este retrograd în casa a 9-a. Ei trebuie să călătorească și să studieze.

Vom vedea mulți Raci care aleg să plece în altă țară sau să meargă în țara în care s-au născut. Finalul anului vine cu multe cheltuieli. Marte va retrograda în Casa a 2-a, așa că, dacă ați putea face de pe acum un buget de risc sau de rezervă, ar fi perfect. Investițiile de la finalul anului sunt importante, doar că, până atunci, ați face bine să pregătiți bani de pe acum.

Pluto se va întoarce puțin în Casa a 7-a în toamnă, ceea ce înseamnă că mulți Raci vor lua decizii pe plan relațional. Se pot căsători, pot divorța sau pot găsi partener total diferit față de ce au avut până în acest moment. Pluto, când intră undeva, mai întâi ucide ceva pentru a putea ieși ceva la suprafață.

Leu/Ascendent în Leu

Leii sunt și ei norocoși. Jupiter este în Casa a unsprezecea și vorbim despre unul dintre cele mai bune tranzite pe care le ai, chiar dacă face careul cu Saturn din Casa a opta. Se vor plânge puțin Leii de bani, dar nu trebuie să dramatizeze prea tare. Dar Jupiter în Casa a unsprezecea este ca un înger păzitor. Apar niște oameni care te pot ajuta și nu cei la care te-ai fi gândit tu. Vei găsi oamenii cei mai potriviți la locul potrivit, de fapt. 

Pe plan profesional, o să ai multa vizibilitate. Te vei simți mult mai implicat în echipe. Iar tu ai mare nevoie ca în a doua jumătate de an, să simți că aparții. 

La final de an, Marte va retrograda în semnul tău. Mulți nativi ajung foarte sus, vor fi impunători, curajoși și dornici de a deschide drumuri. Adevărați vizionari. O să strălucești și îndrăznești și faci asta și alături de alții. Focusul nu va fi doar pe tine.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La Fecioare, vorbim mai ales de partea profesională. Au foarte multe șanse în această zonă. Și în ultimii ani ai avut oportunități, însă nu ai avut suficientă încredere în tine, cel mai probabil. De ce acum? Pentru că Jupiter tranzitează Casa a zecea a carierei și le aduce posibilitatea de a progresa. Dacă primești o șansă, nu îi da cu piciorul.

Dacă vrei un nou loc de munca, începe de pe-acum să îl cauți. Este un tranzit bun și să îți schimbi domeniul. Saturn este în Casa a șaptea, așa că mulți nativi vor dori să treacă și la un nou nivel din punct de vedere personal. Vor dori să oficializeze o relație, dar nu va fi acea legătură cu fluturi în stomac, ci legături pragmatice. Cei singuri pot aștepta, până când apare cineva cu adevărat menit pentru ei.

Ești destul de bine aspectat, deoarece poți să vezi viața cu alți ochi. 

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Rac de pe 6 iulie: „Ne conectăm cu emoțiile cele mai profunde!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel