Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce aduce luna iulie pentru nativii zodiei Vărsător? Astrologul Daniela Simulescu oferă previziuni importante. 

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător IULIE 2024

Începem cu un tranzit care s-ar putea să nu îți placă. Saturn, guvernatorul tău, își începe de azi retrogradarea în Casa a doua. Cu alte cuvinte, va trebui să fii mai cumpătat, să înveți să trăiești cu mai puțini bani ori să înveți să îți eficientizezi bugetul. Saturn are darul de a maturiza, dar nu într-un mod foarte plăcut. Vei simți tot timpul că ai prea putini bani și că nu poți face tot ceea ce îți dorești tu, dar adevărul este că Saturn te învață, de fapt, reziliența, să crești și să alegi ce contează cu adevărat pentru tine.

Poate că la un moment dat făceai tot felul de cheltuieli pe care le considerai vitale, dar acum va trebui să iei altfel de decizii, să alegi produse mai ieftine dar cu aceeași calitate. Trebuie să îți ajustezi unele așteptări în momentul în care mergi să faci unele achiziții. 

Fă-ți un plan financiar și nu te abate de la el, pentru că lui Saturn îi place disciplina. 

Dar ai vești bune din punct de vedere personal. În Casa a cincea îl ai pe Jupiter și va intra și Marte cât de curând. Aceste tranzite aduc poftă de viață, de distracție, dorința de a cuceri, sete de aventură, mergi la evenimente, petreceri.

În Casa a șaptea vei avea Soarele, Mercur și Venus. Deci iată că cei singuri mai ales, au foarte multe oportunități. Pot apărea relații interesante, în care să te plimbi, să mergi la filme, să cunoști mai bine persoana de lângă. 

Astrologul mai are o recomandare în luna iulie în ceea ce te privește. Să îți accepți familia așa cum este ea. Să nu te plângi, să nu te superi, să nu te enervezi, să nu încerci să îi agiți pe membrii familiei mai mult decât este cazul. Daca mergi la un eveniment cu ei, stai deoparte, încearcă să întreții atmosfera și nu pune gaz pe foc. Dacă îi agiți și tu, îți vei înrăutăți și mai mult situația. 

Dacă nu ești în vacanță în iulie, ci la serviciu, în prima parte a lunii vin momente în care trebuie să îți schimbi atitudinea. Trebuie să fii mai relaxat și să te adaptezi. Nu te lua prea în serios. Poți să fii mai îndrăzneț, cinic pe alocuri.

Vezi și: Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel