Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
EXCLUSIV

Ce aduce luna IULIE pentru nativii zodiei Taur? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce vești importante!

Horoscop Taur/Ascendent în Taur IULIE 2024

Marte se află în continuare în semnul tău până pe 20 iulie. Iar asta presupune faptul că în primele trei săptămâni ale lunii, nu ai stare deloc. Și nu doar asta, dar îi faci și pe ceilalți să fie la fel. Chiar dacă tu ești un nativ destul de liniștit și ai un ritm al tău, vrei să faci lucrurile pe repede înainte datorită acestui tranzit. Vrei ca totul să se întâmple aici și acum. Cu greu vei accepta amânări și anulari. Cei din jurul tău se vor simți, în consecință, destul de presați și stresați de acest comportament.

Așa că, să nu te mire dacă lumea din jurul tău devine mult mai furioasă, mai irascibilă. S-ar putea ca ei doar în contact cu tine să devină așa.

Marte te împinge de la spate, te face foarte curajos, te înfurie, dar îți aduce și chef de distracție. Dacă plănuiești să mergi în vacanță, vei fi foarte pasional, dar și dornic să încerci lucruri pe care nu le-ai mai încercat de foarte multă vreme. 

La final de lună, Marte va intra în Casa a doua. Așa că se va lăsa cu multe cheltuieli. Se recomandă să ai grija de bani, să îi mai și păstrezi.

Venus, guvernatoarea ta, va intra în Casa a patra. Iar acolo vor intra și Mercur și Soarele. Asta înseamnă că pe lângă concedii și vacanțe, trebuie să ai în vedere și câteva lucruri legate de casă și de familie. În primul rând, deși dai bani în vacanță, gândește-te mai întâi și la lucrurile de care ai nevoie în locuință. 

Relațiile cu membrii familiei s-ar putea să fie destul de tensionate. Dacă o să lucrezi luna viitoare și nu mergi în vacanță, s-ar putea să treci de la o stare de plictiseală maximă, la una de stres nemaipomenit. Vă trebui să găsești un echilibru intre aceste două stări. Cum Saturn este retrograd în Casa a unsprezecea, astrele îți recomandă să fii mai flexibil, pentru că nu te vei putea ține de planurile pe care le ai. 

Lasă viața să se întâmple de la sine. Tot ceea ce poți face în iulie este să te adaptezi din mers.

Vezi și: Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel