Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni pentru nativii zodiei Săgetător în luna iulie.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător IULIE 2024

În primul rând, îți amintim faptul că Jupiter se află în Casa a șaptea. Așa că ai face bine să repari ceea ce nu merge pe plan relațional și să ai grijă, pentru că pe 20 iulie, Marte va intra și el în aceeași casă. Și ce știm? Că de obicei, lui Marte îi place scandalul. Așa că dacă nu te preocupi ca din prima parte a lunii să mai repari, să mai rezolvi, să mai accepți, să mai discuți cu partenerul, finalul lunii va scoate la iveală tot ceea ce ați ascuns sub preș.

Pentru nativii Săgetător care sunt singuri, apar foarte multe posibilități, dar la fel, sunt oportunități care pe moment sunt foarte superficiale. Deocamdată, ai face bine să te bucuri de concediu, de vară, de distracție. Și nu grăbi nicio decizie pe planul relațiilor, altfel este posibil să ai surprize neplăcute. 

În Casa a noua, îi vei avea pe Soare, pe Mercur și pe Venus, așa că apare bucuria voastră cea mai mare, călătoriile! Ai foarte multe oportunități în luna iulie să te plimbi. Se întâmplă să fie nativi care nu au călătorit sau nu vor, dar în luna care vine, poți să faci o mică drumeție, sau pur și simplu să te plimbi mai mult în stânga și în dreapta, pentru că o să îți facă bine. Bucură-te mai mult de natură, de ce nu și lasă-te înconjurat de oameni. Trebuie să ai în vedere dorul de ducă.

Nu sta doar acasă în luna iulie! Mai mult, este o lună foarte importantă pentru cei care vor să învețe, pentru cei care au examene sau care vor să recupereze niște examene pierdute. 

Să ne amintim și faptul că Saturn este retrograd în Casa a patra. Unii dintre acești nativi se vor trezi că trebuie să se mute, că vor să schimbe ceva în locuință sau că trebuie să preia responsabilitatea pentru unele din persoanele apropiate, fie că sunt părinți sau rude. Procesul de acceptare va dura mai mult în acest caz, dar trebuie să înveți că nu poți schimba cursul vieții. 

Astrologul îți mai recomandă ceva odată cu tranzitul lui Saturn retrograd în Casa a patra. Dacă știi că este ceva prin locuință care nu funcționează, încearcă să repari și nu mai lăsa timpul să treacă. 

De asemenea, nu lăsa orgoliul să stea în calea ta. Cere ajutor când ai nevoie. 

Vezi și: Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel