Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Cum va fi luna IULIE pentru Rac sau cei cu Ascendent în Rac? Află veștile pentru acest semn de apă!

Horoscop Rac/Ascendent în Rac IULIE 2024

Încă din prima săptămână a lunii, vei avea niște aspecte care îți priesc de minune. Ce se întâmplă? Vă avea loc o Lună Nouă în semnul tău. Așadar, pe 6 iulie, poate fi o ocazie fantastică să îți dai seama ce te poate face pe tine fericit. Sau ce îți aduce împlinire. Dar atenție, să nu te gândești la lucruri precum sănătatea copiilor sau fericirea celor din jur. Nu este vorba despre alții, ci despre ceea ce te face pe TINE fericit. Poate să fie vorba despre orice.

Pe urmă, gândește-te și la următorul lucru. În Casa a doua, vei avea și Soarele, pe Mercur și pe Venus. Este adevărat că vor apărea cheltuieli, dar vor fi unele pentru propria ta fericire, ca să te poți simți bine și să îți aduci fericire. Înainte de a cheltui bani pentru toată lumea, asigură-te că te răsfeți și tu, fie că este vorba de o călătorie sau că dai vreun avans pe undeva. Este vorba și despre ce vrei tu. 

Indiferent de vârsta pe care o ai, meriți să te simți precum un copil. 

O să ai și o Lună Plină în Casa a șaptea, ceea ce înseamnă că pentru unii dintre voi, finalul lunii vine cu decizii pe plan relațional. Mulți dintre voi se vor gândi că după multe șanse acordate partenerului, nu mai puteți da și altele. Vă veți schimba mult atitudinea în relații sau veți lua decizii. Depinde doar de voi.

La final de iulie, Marte se va duce în Casa a douăsprezecea. Ceea ce înseamnă că veți fi nevoiți să dați un pas în spate. Ocupă-te mai mult de tine, pentru că cei din jur vor avea alte treburi. Și daca tot depinzi de ei, la un moment dat te vei simți singur. O să fii surprins, dar statul în solitudine te ajută enorm luna care vine. Golul tău interior nu mai trebuie să fie umplut de alții, ci îl poți umple chiar tu.

Poți să vezi și următorul articol: Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel