Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu vine cu vești pentru acest semn de apă.

Horoscop Pești/Ascendent în Pești IULIE 2024

În primul rând, trebuie să amintim faptul că Saturn va fi, de azi, retrograd în semnul tău. Și îți cam strică cheful de viață, trebuie să recunoaștem. Poate că ai cam multe așteptări de la luna iulie, vrei să mergi în vacanță, să te distrezi, să mergi la evenimente, doar că Saturn retrograd îți pune niște limite. Ești obosit, foarte stresat, ursuz, nu mai poți face ce făceai înainte. 

Toată configurația astrală a lunii iulie își dorește de la tine să stai mai mult pe acasă, să te ocupi de activitățile gospodărești, de chestiunile administrative. Și dacă mergi la petreceri, o să fii mai retras, mai rezervat, stai în banca ta și nu te mai implici în tot felul de povești. Desigur, acesta poate fi și un lucru bun, pentru că nu te mai contaminezi cu problemele altora. Nu mai ai chef să te arunci unde nu îți fierbe oala. Te maturizezi, devii mai înțelept și mai liniștit. 

Ba mai mult, cu Saturn retrograd în semnul tău, s-ar putea să te răzgândești asupra unor chestiuni. Poate că ai promis unor oameni marea cu sarea, dar vine momentul când îți dai seama că ai făcut promisiuni deșarte. Nu o să mai ai timp. Trebuie să te ocupi de puține lucruri în luna care vine. Dar să te ocupi cum trebuie. 

Ai planuri să crești, să avansezi. Te iei foarte în serios dar asta iți priește, în mod cert. Și partenerul o să observe că ești prea serios și că nu poate să îți mai intre în grații ca altădată. 

La finalul lunii, Marte va intra în Casa a patra. Și poate produce un mic deranj cu familia. Dar oricât de egoist ar suna, trebuie să nu te intereseze atât de tare ce cred ei. Nu trebuie să depinzi de nimeni. Acest tranzit are legătură și cu locuința. Poți avea idei mai neobișnuite despre cum trebuie să decorezi casa. 

De asemenea, această vară este prielnică pentru cei care doresc să se mute, să își cumpere o casă ori să vândă o casă. Sau pentru cei care vor să înfrumusețeze, să investească mai mult în confortul locuinței tale.

Cum în Casa a șasea sunt multe planete, va fi multă muncă și acasă, dar și la serviciu.

Ai în vedere și: Pluto retrograd pentru Pești/Ascendent în Pești: „Vin pierderi și finaluri, care te vor transforma PROFUND!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel