Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu aduce previziunile pentru Gemeni! Iată cu ce vine următoarea lună pentru această zodie de aer.

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni IULIE 2024

Tu trebuie să profiți din plin de luna iulie. De ce? Pentru că în august, Mercur, guvernatorul tău, va retrograda. Este adevărat că încă din iulie, intră în semnele în care va retrograda, însă nu îi vei simți cu adevărat efectele. Dacă ai planuri mărețe și dacă te-ai gândit la o strategie pentru următoarele luni, ai face bine ca în iulie să te axezi pe distracție, să te bucuri de viață, să te adaptezi și o să vezi ce se va întâmpla. 

Să ne amintim un lucru important! Jupiter este în semnul tău, din luna mai. Așa că trebuie doar să vrei, să ai încredere, să îți dorești, să împingi puțin, să îți dorești ceva și Universul îți va acorda nenumărate oportunități. 

Singurul lucru pe care îl face Jupiter este să îți dea speranță și încredere chiar dacă tu te afli, să zicem, într-un moment mai greu al existenței tale. Jupiter te încurajează și îți dă răbdare să mai stai, chiar dacă nu îți place unde te afli acum. Dar te ajută și să vezi jumătatea plină a paharului. 

Este adevărat că Saturn este în Casa a zecea și ai vrea să mai crești pe plan profesional, să vezi niște roade. Dar ele vor veni cu siguranță. Saturn retrograd în Casa carierei te ajuta să câștigi reziliență și putere interioară. 

Așadar, ai multe șanse și oportunități să treci mult mai ușor prin anumite evenimente care nu îți convin. 

Marte va intra în semnul tău pe 20 iulie și se apropie de Jupiter. Ce înseamnă asta? Nu ar trebui să ratezi nicio șansă și nu ar trebui să lași nimic de la tine. Când ți se pune întrebarea "Ce vrei?" Ar trebui să răspunzi: "Totul!” Chiar dacă nu vei primi totul în această viață, atunci când te duci încrezător, ai șanse de reușită. 

De asemenea, trebuie să te și bucuri de viață. Asta înseamnă că merită să te și plimbi, să te distrezi. Ai nevoie de bucurii mici.

Cu Marte și cu Jupiter în semnul tău, în iulie nu trebuie să stai locului. Fă mișcare, discută mai mult cu oamenii, bucură-te de tot ce înseamnă viață.

La începutul lunii, Mercur, guvernatorul tău, intră în Casa a treia. Gândești mult, vorbești, ești curios, glumeț, iar pofta ta de viață va contamina pe toată lumea din jur. 

Astrologul îți recomandă ca în luna iulie să nu insiști foarte mult pe trecut, ci mai degrabă să cauți un echilibru între a fi copil și a fi adult. Sigur o să îți iasă!

Poți să vezi și: Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel