Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
CAPRICORN
EXCLUSIV
CAPRICORN

Cum va fi a șaptea lună din an pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn?

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn IULIE 2024

Ce avem în vedere în ceea ce te privește? Saturn, guvernatorul tău, este retrograd, însă pentru tine, această retrogradare este una neutră, din punctul de vedere al astrologului. Te ajută să îi înțelegi, de fapt, pe toți cei din jurul tău. Ești capabil să fii mai empatic, mai înțelegător. Îmbini armonios zona de toleranță cu cea matură și înțeleaptă care te caracterizează. 

Dacă ne uităm și la celelalte tranzite pentru luna iulie, să știi că vei munci mult și bine. Există în primele trei săptămâni o posibilitate să te și distrezi și să te și bucuri de viață, să fii și foarte romantic, dar apoi, pe finalul lunii, lucrurile vor sta un pic diferit. Apare mult efort, mult stres, cheltuieli, crize de timp, schimbări în activități, care se pot înmulți. 

Nu o să știi să spui nu. Asta va fi una dintre problemele tale din luna iulie. Mai mult, nu vei ști să te impui în anumite situații, lași de la tine foarte des și foarte mult. Este adevărat că pe termen lung, aceasta poate fi o atitudine câștigătoare, însă pe termen scurt, apar destule momente frustrante. Vrei să lucrezi în plus sau accepți proiecte suplimentare, însă nu negociezi pentru ele.

Astrologul te îndeamnă să înveți, totuși, să intri într-o negociere. Și să ceri și tu măcar puțin, să ai în vedere și propria bunăstare, mai ales mintală, nu doar cea financiară. 

La final de lună, vom avea din nou o Lună Plină în semnul tău, iar în Casa a șasea va intra și Marte. Sănătatea trebuie avută în vedere, indiferent de vârsta pe care o ai. Poate ai în vedere un set de analize sau să dormi mai mult și să mănânci mai sănătos. Și sănătatea celor dragi contează. 

Poți să vezi și: Axa destin-karma pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn. „Vei trece prin evenimente extreme legate de carieră.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel