Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Iată ce îi așteaptă pe nativii zodiei Berbec în luna următoare! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec IULIE 2024

Marte, guvernatorul tău, se află în Casa a doua în continuare, până pe 20 iulie, ceea ce înseamnă că primele trei săptămâni ale lunii următoare aduc foarte multe cheltuieli. Exact când simți că te-ai mai liniștit și ai strâns niște bani, atunci s-ar putea să mai apară cate ceva care îți dă planurile peste cap. Pot fi, desigur, cheltuieli mici și stresante, dar foarte frustrante. Dar Marte te poate face să te și gândești la mai multe idei de a face bani. Așadar, te poți gândi la monetizare.

Tot Marte în Casa a doua s-ar putea să te oblige să îți dai seama mai bine care îți este valoarea. Va trebui să ai grijă, cel puțin în primele trei luni, la partea financiară. La final de lună, Marte va intra în Casa a treia. Asta înseamnă că atunci, vei merge la evenimente, te întâlnești cu lumea, cu rudele, călătorești mai des, comunici, mergi în vacanțe, în concedii. Este un dor de ducă extraordinar, un du-te-vino continuu. De asemenea, începe o perioadă în care vei fi mult mai curios, pentru că Marte în Casa a treia îți spune că mintea este cel mai mare aliat al tău.

Dar Marte în Casa a treia te poate face mai arțăgos și cu mai multă încredere în tine decât este cazul. Să nu uitam și că Marte se apropie de Jupiter, deci gândești bine, comunici bine, ești foarte isteț și te adaptezi de la situație la situație. Nu stai locului, te plictisești foarte repede, ai nevoie tot timpul de multe provocări. De provocări nu vei duce lipsă oricum, pentru că în Casa a cincea, pe parcursul perioadei din iulie, îl vei avea pe Mercur și pe Venus. Așa că o să îți ardă și de distracție, deși o să cheltui bani și pentru asta.

În iulie, ai nevoie să faci și o selecție. Să îți dai seama ce contează cu adevărat pentru tine. Poți deveni mai selectiv și cu evenimentele la care participi. Nu mai merge oriunde și oricum, doar pentru că trebuie. La finalul lunii, Soarele va intra și el în Casa a cincea, așa că lumea va fi a ta! Poate fi și un miros de o dragoste de o vară! Dacă ești singur, poți avea parte de scurte aventuri. O să fii romantic, declarativ și foarte cuceritor. 

Când există atât de multe planete în Casa a cincea, discutăm și despre o nevoie de a cuceri. Chiar dacă ești într-o relație, există și pentru tine acest risc. Nu neapărat să calci strâmb, ci ai o nevoie de validare. 

În toată luna iulie, astrologul te îndeamnă să faci în așa fel încât să nu te plictisești. Dacă se va întâmpla asta, o să te comporți foarte urat cu tine, dar și cu cei din jur. 

Vezi și: Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel