Horoscop final de 2024. Previziuni neașteptate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Finalul lui 2024 este unul special din punct de vedere astrologic!

Evenimentul cheie al ultimei etape din 2024 este retrogradarea lui Marte în semnul Leului. Chiar dacă retrogradarea propriu-zisă va debuta pe 7 decembrie, efectele se vor simți încă de pe 4 noiembrie, când Marte își va începe tranzitul în acest semn. 

Pe 2 și 17 octombrie, urmează două eclipse pe axa Berbec-Balanță. Dacă în prima parte a lui 2024, astrele s-au preocupat să ne ofere multe lecții pe plan financiar, acum vine vremea evenimentelor care ne vor testa din plin relațiile. Mai ales cele amoroase. 

Saturn rămâne retrograd în Pești până pe 15 noiembrie și ne obliga să acceptăm realitatea. Așa cum este ea. Chiar dacă nu ne place. Doar acceptând-o, vom putea evolua.

Pluto va ieși definitiv din Capricorn pe 19 noiembrie și se va duce în Vărsător până în 2044. 

Horoscop 2025 pentru TOATE zodiile. Lecții, stabilitate, surprize și bucurie

Berbec/Ascendent în Berbec

Vestea principală este că Marte, guvernatorul tău, va retrograda la finalul anului! Deși nu sună foarte bine, trebuie să știi că această retrogradare, care va începe în casa a cincea, te va ajuta să lupți cu adevărat pentru drepturile tale. Momentan, pui pe primul loc viața profesională. Mai ales din cauza tranzitului lui Pluto în casa carierei, dar din noiembrie îți vei da seama că, în viață, altceva contează. Unii dintre voi se vor îndrăgosti nebunește, își vor dori copii sau vor crea un proiect creativ care le va da câteva bătăi de cap. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele îți recomandă să nu lași viața să treacă pe lângă tine pur și simplu. Este cazul să călătorești mai mult, să studiezi ceva nou și să comunici des cu persoanele apropiate. Pluto se va instala în casa a zecea, la final de noiembrie. Iar Marte va retrograda în casa a patra, cea a mediului familial. Ceea ce înseamnă că la finalul anului, nu vei mai avea atâta timp pentru tine pentru că vei fi nevoit să găsești un echilibru. 

Pluto din nou în Capricorn, până pe 19 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până pe 9 octombrie, Jupiter este, în continuare, în mers direct în semnul tău. Deci orice s-ar întâmpla, vei trece mult mai ușor peste. Adică vei reuși să vezi întotdeauna jumătatea plină a paharului. După această dată, îți vei da seama că ai avut un exces de zel și că ai promis mai mult decât era cazul. Marte va rămâne în casa a doua, a banilor, până în noiembrie. Deci vei avea parte  și de cheltuieli mai mari decât te-ai fi așteptat. La final de 2024, s-ar putea să vrei să te muți. 

Jupiter în Gemeni până în 2025. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Până pe 4 noiembrie, Marte îți tranzitează semnul. Iar Pluto s-a întors în casa opusă ție, cea a șaptea, a relațiilor. Urmează o perioadă în care vei fi mai îndrăzneț, tupeist sau chiar obraznic/nerecunoscător din punctul de vedere al unor persoane. Nu vei mai putea să faci compromisuri doar pentru a le fi pe placul altora. Marte vine cu mult curaj, dar și furie. Și tot ce ai încapsulat, acum vei scoate la suprafață. Eclipsele din octombrie te vor pune și ele pe jar pentru că atmosfera din sânul familiei va fi una tensionată. 

Leu/Ascendent în Leu

Până pe 4 noiembrie, Marte se află în casa a douăsprezecea. S-ar putea ca, până atunci, să simți că orice efort ai face este în zadar. Și în mare parte, vei avea dreptate. Dar astrele chiar îți recomandă să faci un pas în spate, să ai grijă de sănătate și să te preocupi de o curățenie, la propriu sau la figurat, în jurul tău. Pe 4 noiembrie, Marte își va începe tranzitul în semnul tău, unde va și retrograda începând cu 7 decembrie. Am putea spune că finalul anului 2024 va fi unul memorabil pentru tine! Vei avea curaj, vei ieși din zona de confort și vei primi mai multă putere. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cele două eclipse din octombrie îți vor afecta situația financiară. Negocierile îți vor da mari bătăi de cap. Vei fi obligat să faci unele cheltuieli. Important va fi să nu te lași influențat de nimeni. Saturn rămâne retrograd în casa a șaptea până pe 15 noiembrie, deci va trebui să te maturizezi pe plan relațional. Dar vestea bună este aceea că Jupiter din casa a zecea va aduce numeroase oportunități pe plan profesional. Poți găsi un nou loc de muncă sau avansa. 

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel