Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi sufletul petrecerii

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Previziuni astrale. Vezi mesajele astrelor pentru primele șase semne ale zodiacului.

Youtube video image

Urmează un weekend fantastic, cel puțin din punct de vedere teoretic, la nivel astrologic. În primul rând, pentru că vom avea un trigon între Venus și Jupiter. Venus, să ne amintim, este Micul Benefic, iar Jupiter este Marele Benefic. Iar trigonul este un unghi de 120 de grade între planete și este un aspect pozitiv. 

De asemenea, acesta poate fi unul dintre cele mai bune aspecte pe care le poți avea în astrograma natală, pentru că aduce romantism, beneficii, ajutor, un anumit fler la bani. Cu alte cuvinte, astrele ne pregătesc un cubuleț de zahăr care să ne îndulcească înainte de aspectele săptămânii viitoare, când lucrurile nu vor sta așa cum ne-am dori noi. Marte se apropie și mai mult de careul cu Nodurile Lunare și vom avea o Eclipsă de Lună în conjuncție cu Neptun.

13 septembrie: Careu Soare-Jupiter. Nu trebuie să credem că tot ce zboară se mănâncă!

Berbec/Ascendent în Berbec

Este un weekend în care poți lăsa munca deoparte, dar și chestiunile gospodărești și să te ocupi de ceea ce îți place ție cel mai mult. Să înveți, să călătorești, să te vezi cu oamenii dragi, să te îmbraci frumos. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus este guvernatoarea ta și face trigonul cu Jupiter, așa că vei fi capabil să îmbini utilul cu plăcutul. S-ar putea ca în acest weekend să găsești cele mai bune oferte, mai ales dacă dorești să faci o anumită achiziție. Dar trebuie să cauți, mai întâi de toate!

Venus în Balanță, din 29 august. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

O să ai un weekend în care trebuie să privești viața cu bucurie. Să guști din ea și să fii recunoscător pentru absolut orice ai în viața ta, chiar și pentru lucrurile cele mai simple. Astrologul te îndeamnă să călătorești, să vorbești cu oamenii dragi, să faci cadouri. Și generozitatea este cea care îți va aduce foarte multe beneficii în aceste zile. 

Rac/Ascendent în Rac

Trigonul dintre Venus și Jupiter pe tine te ajută foarte mult să mai renunți la ceea ce este vechi în casă și să îți cumperi ceva care îți face placere. Sau să mai ierți anumite persoane dragi, să le accepți și să petreci timp de calitate cu ele.

Horoscop octombrie pentru Rac, Leu și Fecioară. Ce îi așteaptă, potrivit unui astrolog internațional?

Leu/Ascendent în Leu

Vei fi sufletul petrecerii în acest weekend. Zâmbești, dansezi, te bucuri, îi motivezi pe cei din jurul tău. Ești optimist și toată lumea ar vrea să stea lângă tine. De asemenea, o să fii și foarte cuceritor.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Va fi un weekend foarte bun pentru chestiunile financiare, dar în momentul în care vrei să mergi la cumpărături, ține-te de lista pe care ți-ai făcut-o acasă. De asemenea, s-ar putea ca oamenii să fie generoși cu tine, de aceea nu trebuie să spui "nu" la absolut nimic. 

Astăzi celebrăm ziua internațională a ciocolatei! Cine sunt cei mai mari consumatori de ciocolată din lume?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play



Asociatia Astrologilor


pixel