Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va fi dulce ca mierea!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Ce mesaje au astrele pentru acești nativi ai zodiacului?

În acest weekend, are loc un eveniment important și anume Luna Nouă în Rac. Ce înseamnă asta? Că te poți simți ca acasă oriunde te-ai afla. Așadar, care sunt recomandările astrologului pentru aceste trei zile? 

Horoscop iulie - decembrie 2024. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Luna Nouă se petrece în Casa a patra. Asta înseamnă că ai face bine să mai stai și pe acasă și să mai discuți și cu părinții. Trebuie să te mai liniștești. Nu este recomandat să exagerezi cu planurile activităților pentru zilele viitoare. 

Taur/Ascendent în Taur

Ție îți priește această perioadă, fiindcă Marte este în semnul tău, face un aspect bun cu Saturn, iar Luna Nouă se petrece în Casa a treia. Ești foarte blând, foarte tolerant, empatic și chiar foarte dulce zilele viitoare. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă are loc în Casa a doua, așa că nu ar fi rău ca în acest weekend să te răsfeți puțin. Poți să îți cumperi ceva, să te coafezi, să te aranjezi. Este nevoie de cheltuieli pentru propria persoană. 

CINCI semne din zodiac care sunt prea dure cu ele însele. Cine sunt perfecționiștii horoscopului?

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă se petrece chiar în semnul tău. Trebuie să te înnoiești, indiferent ce înseamnă asta pentru tine. Poate fi vorba de o schimbare de look, de o noutate în vestimentație, de o călătorie, de o vacanță. Ai nevoie de ceva nou!

Leu/Ascendent în Leu

Nu vorbim doar despre Luna Nouă în Casa a douăsprezecea, fiindcă nu iți convine, te obosește și te face să fii mai retras. În schimb, vorbim despre faptul că ar trebui să fii ceva mai ambițios. Nu mai aștepta să ți se propună lucruri și nici să pice din cer. Trebuie să mergi să ceri. 

Capcanele lui Jupiter în Gemeni pentru fiecare zodie. Previziuni valabile până în 2025

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Îți priește de minune acest weekend, nici nu ai habar! Indiferent de ceea ce se întâmplă în viața ta în această perioadă, astrologul îți recomandă să trăiești în mod lent. Să aștepți să vezi ce ți se întâmplă. Să nu forțezi, să nu grăbești nimic, ci să dansezi cu viața. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel