Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Astrele îi fac cu ochiul unei zodii!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Previziuni pentru weekend. Află ce rezervă astrele pentru primele șase semne zodiacale.

Urmează un weekend important din punct de vedere astrologic! Mâine, Marte va intra în semnul Gemenilor, iar duminică avem a doua Lună Plină din Capricorn de pe anul acesta. Plus că Mercur face careul cu Uranus, iar Soarele un trigon cu Neptun. Nu în ultimul rând, Venus se apropie de un sextil cu Jupiter. 

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, își schimbă semnul. Se duce în casa a treia, iar asta înseamnă că vei fi mult mai efervescent, mult mai dornic de schimbare și mult mai doritor să înveți. Nu agresivitatea va fi cea care te va ajuta, ci mai degrabă iuțimea minții tale. Așa că implică-te în studiu sau dezbatere. De asemenea, o să îți dorești și să călătorești.

Taur/Ascendent în Taur

Marte se duce în Casa a doua, iar asta înseamnă că în acest weekend pot apărea unele cheltuieli sau tu ai chef să cheltui mult mai mult decât o faci de obicei. 

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte intră în semnul tău, iar ăsta este un lucru bun, pentru că îți aduce multă energie, chef de viață, dar și ambiție pe măsură. De asemenea, Marte se va întâlni și cu Jupiter. Acest aspect te face să mai cucerești o etapă, un nivel. O să îți mai demonstrezi încă o dată că se poate și că nu trebuie să rămâi în același loc.

Rac/Ascendent în Rac

Marte se duce în Casa a douăsprezecea, deci este momentul să faci un pas în spate. Să îți analizezi atitudinea, să reflectezi, să meditezi. Trebuie mai degrabă să te comporți precum un regizor, să stai undeva în spate. 

Leu/Ascendent în Leu

Marte se duce la tine în Casa a unsprezecea, iar asta înseamnă o minunăție de aspect, fiindcă te face sociabil, îți aduce mulți oameni în jur, devii vizibil, ai mai mult curaj să te ocupi de visurile tale, pentru că această casă aduce în atenție și dorințele pe care le ai. Nu o să te lași până când visele nu devin realitate.

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Marte se duce în Casa a zecea a carierei. Și vei simți acest aspect de la începutul săptămânii viitoare. Dar în acest weekend, poți să fii foarte autoritar. Vei avea un ton grav, ceri multe, vrei să fii lider. 

Youtube video image

Horoscopul soțiilor perfecte. Cu cine faci casă bună, în funcție de zodie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel