Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie e luată la rost de astre

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Ce mesaje au astrele pentru ultimii nativi ai zodiacului?

Urmează un weekend cu o semnificație astrologică deosebită! Mâine, Marte va pătrunde în semnul Gemenilor, iar duminică vom avea a doua Lună Plină din Capricorn de anul acesta. În plus, Mercur formează un careu cu Uranus, iar Soarele face un trigon cu Neptun. Nu în ultimul rând, Venus se apropie de un sextil cu Jupiter.

Balanță/Ascendent în Balanță

Până la intrarea lui Marte în Gemeni, un tranzit care ție îți priește, ne referim mai mult la Luna Plină care o să aibă loc în Casa a patra. Discuțiile cu un membru al familiei sau anumite evenimente te răscolesc destul de mult și vei rămâne captiv acelor emoții sau stări. Recomandarea astrologului este să nu lași lucrurile nerezolvate. 

Criza vârstei de 40 de ani în viziunea numerologiei. Apar oportunități de transformare și evoluție!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, intră în Casa a opta, care este preferata ta. Deci acest tranzit îți priește. Mai trebuie să ai grijă, însă, la ceva. La investițiile pe care dorești să le faci cu o anumită persoană. Ai grijă și la tot ce înseamnă dispute legate de bani.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte intră în Casa a șaptea, unde este deja Jupiter. Pentru cei singuri, acest tranzit o să aducă multe oportunități, dar și grabă. Pentru cei care sunt în relații, Marte poate aduce și multe momente conflictuale. Vor fi momente când totul te enervează la partener.

Cele TREI zodii avantajate de Marte în Gemeni. Pregătiți-vă pentru o perioadă mirifică!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Duminică va fi o Lună Plină în semnul tău, a doua din acest an. Cumva, astrele s-au gândit să te ia la rost. Ai mare grijă pe cine te superi, pe cine dai vina, ca nu cumva să te porți mai frumos cu străinii decât cu cei dragi. Iar cu Marte în Casa a șasea, începând de mâine, este mult stres și în ceea ce privește treburile gospodărești. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Intrarea lui Marte în Casa a cincea îți aduce un mare chef de risc și de competiție, uimitor, dar și de distracție, așa că este un tranzit bun pentru concediu. 

Horoscop sufletesc. Mantra fiecărei zodii pentru un weekend relaxant

Pești/Ascendent în Pești

Marte intră în Casa a patra, așa că s-ar putea să vă aducă certuri cu neamurile. Se pot strica și lucruri prin casă. Nu trebuie să uităm nici de Luna Plină de duminică din semnul Capricornului care îți poate aduce soluții din partea prietenilor, dacă ai momente mai grele. 

Youtube video image

Ce aduce Marte pentru Pești/Ascendent în Pești până pe 4 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience

Asociatia Astrologilor


pixel